За нас

Automated Business Designs (ABD) е компания за разработка на софтуер за персонал, чиято мисия е да предлага продукти и услуги с най – високо качество. Нашите софтуерни решения за подбор на персонал на ниво предприятие са предназначени да осигурят дългосрочна стойност и да помогнат на човешките ресурси да се възползват от растежа. Когато формираме партньорство, ние развиваме отношения за трайно бизнес партньорство.

Екип от колеги на работа. Група млади бизнесмени в модерни ежедневни дрехи, работещи заедно в творчески офис

Изрязана снимка на бизнесмен, използващ лаптоп, докато колегите му стоят на заден план

Нашата Визия

Иновациите винаги са били основата на компанията. Automated Business Designs се ангажира да предоставя най-иновативните софтуерни решения за подбор на персонал и подбор на персонал в индустрията. Ние поддържаме голям бюджет за научноизследователска и развойна дейност, така че изследванията никога не спират и процесът на развитие никога не свършва. ABD непрекъснато усъвършенства и разработва нови софтуерни решения, за да отговори на непрекъснато променящите се нужди на кадровата индустрия.

Какво ни отличава от другите

Изградя

Ние Го Изграждаме.

Продуктите се произвеждат самостоятелно.

ABD има специален екип за развитие със седалище в нашия офис в Чикаго. Ние проектираме и създаваме всички наши решения. Единствените интеграция, на които ние разчитаме,-това са услуги, които помагат за оптимизиране на вашите човешки процеси в най-съвременни условия, като тези проверки са, WOTC, предварителни тестове при кандидатстване за работа и др.

Иновации

Ние Правим Иновации.

Иновациите са нашата основа.

ABD пуска нови продукти и иновативни технологии всяка година, базирани на най-новите тенденции в областта на човешките ресурси. Нашите екипи си сътрудничат, за да оценят нуждите на индустрията и да размишляват върху иновативни инструменти, които допълват тези нужди. Всичко, което създаваме, има за цел да помогне на компаниите за набиране на персонал и набиране на персонал да постигнат резултати.

Опит

Имаме Опит.

Лидери в индустрията за подбор на персонал.

Нашите съвместни 35-годишни взаимоотношения с човешките ресурси ни направиха лидер в индустрията. Индустриалният опит на ABD ни позволи не само да предоставим водещо решение, но и да споделим нашите знания в индустрията с професионалисти в областта на набирането на персонал. Всяка година екипът на ABD посещава големи индустриални конференции, провежда уебинари за човешки ресурси и публикува статии от индустрията както за местни, така и за национални асоциации на персонала.

Ориентиран към клиента

Ние Се Фокусираме Върху Клиента.

Награден екип за поддръжка.

ABD се гордее с обслужването на клиентите и има награден екип за поддръжка. От първия ден обслужването на клиентите се превърна в основен приоритет, предлагайки поддръжка 24 часа в денонощието със същото време за реакция. Често ще видите нашия приятелски персонал за поддръжка да ви помогне в извънработно време от 9 до 5 часа. Ние се грижим за нашите клиенти и се стремим да установим дългосрочни отношения.

Нашата История

От 1982 г. Компанията Automated Business Designs (ABD) се занимава единствено с подбор на персонал и подбор на персонал. От самото начало основната цел на ABD е да осигури софтуерни продукти и услуги за персонала, които да изведат ABD в челните редици на своята конкуренция. Друга основна цел беше да се съсредоточи специално върху индустрията за подбор на персонал, така че компанията да може да посвети всички усилия за научноизследователска и развойна дейност на един конкретен пазар – набиране на персонал и набиране на персонал.

Нашите Сертификати

ABD получи национално сертифициране от Националния съвет по предприемачество на жените (WBENC). Националният стандарт за сертифициране WBENC е задълбочен процес, включващ задълбочен бизнес анализ и проверка на място. Процесът на сертифициране има за цел да потвърди, че бизнесът е собственост, управляван и контролиран от жена или жени.

Един млад бизнесвуман говори с презентационна реч.

Партньорите на Excel си партнират с ABD от 1996 г.насам и докато харесваме продукта за супер служители, ние сме още по-доволни от услугата, която получаваме от тях. Никога не съм работил с Компания за набиране на персонал, която да е толкова отзивчива и полезна, колкото ABD. Ние се обръщаме към тях с голяма увереност, че нашите въпроси ще бъдат решени бързо, точно и внимателно. Вярваме, че ултра-персоналът е допринесъл значително за нашия растеж и общ успех. АБД е отличен партньор в продължение на много години. Определено бихме отишли с тях отново и очакваме с нетърпение още много години сътрудничество с ABD.

Гари Гилбърт / Директор / Партньори На Excel

Активният персонал е клиент на ABD Ultra-Staff повече от 20 години. През това време нашите годишни приходи нараснаха от $10 милиона до $65 милиона, а ABD нарасна с нас. Тяхното цялостно решение за фронт-офис и бек-офис и CRM, в комбинация с интегрирането на един клик за eVerify, проверка на данни и реклами за набиране на персонал осигурява огромна ефективността на нашата работа и спокойствие за нашите ръководители. През годините три неща са направили ABD ценен партньор за активен персонал. Собствениците, Джон и Тери, винаги изпреварват събитията за спазване на изискванията и законодателните промени, като непрекъснато актуализират софтуера си, за да се справят с времето. Целият екип е отзивчив и достъпен 24/7. И те винаги са отворени за нашите предложения за бъдещи актуализации. Служителите на ABD Ultra са повече от доставчик; те наистина са част от нашия успех.

Бени Елцвайг / Изпълнителен директор / Активен персонал

Ние сме клиент на ABD повече от 14 години. Оттогава сме се увеличили с повече от 600% като компания. Няма съмнение, че партньорството ни с ABD и използването на техния софтуер за набиране на персонал са допринесли огромно за нашия успех. Екипът на ABD е отзивчив и далновиден. Най-важното е, че това са хора, с които обичам да работя. Бих препоръчал ABD на всеки, който обмисля да подобри бизнеса си.

Дейвид Доналд / Президент / PeopleShare

Висококвалифицираният персонал си сътрудничи с ABD, използвайки ултра персонал от 2007 г.насам. През февруари 2019 г., ние са се преместили в ултрамодерен ниво, за да се възползват от предимствата на облака система, която се интегрира с няколко други наши доставчици и софтуерни платформи. Това беше плавен преход към обновяване-буквално за една нощ! Някои от функциите, без които бързо разбрахме, че не можем да живеем, са табло за управление, дневник, адаптивни екрани, център за заетост, Таблица, текстови съобщения и достъп до записани уебинари с едно кликване. Помощният персонал на ABD винаги е бил много отзивчив. Те са само на няколко минути от телефонен разговор, за да отговорят на всички въпроси и да помогнат с всяко обучение.

Уанда Дауди / вицепрезидент по администрация и финанси / висококвалифициран персонал

Софтуерът за персонал с ултра-модерен персонал е прогресивен и е ключов компонент в оптимизирането на нашите процеси и осигуряването на нашия растеж като компания. Платформата осигурява гъвкавост и функционалност, които са от решаващо значение за успеха. Ultra-Staff EDGE е цялостно софтуерно решение, от безпроблемната им интеграция с външни услуги/доставчици до сложен бек офис. Бих препоръчал ултра-персонал на всеки, който иска да подобри ефективността на бизнеса си или да започне ново начинание и търси персонализирано решение. Наистина се радвахме на работните отношения, които имахме с ABD. Те имат уникален начин да накарат клиента да почувства, че гласът му е чут. Времето за реакция и способността им да задоволят нуждите на своите клиенти са впечатляващи. Екипът за обслужване на клиенти на ABD е несравним!

Джой Пиърсън / Президент и управител на клон / източник на медицински персонал

Ултра-персонал е неразделна част от успеха на нашия бизнес по много начини. Той интегрира целия ни бизнес… от стратегическите инструменти на фронт офиса до интегрираното плащане/Плащане на сметки, уеб интеграцията и др. Нашите клиенти, кандидати и служители се възползват ежедневно от нашата система.

Сюзън Янг / Президент / The Mahone Group

Ултра-член на набор от софтуерни продукти за подбор на персонал ни позволи оптимизиране на нашия бизнес-процес за набиране на персонал, като същевременно осигурява по-навременна реакция на нуждите на нашите клиенти. Модулът за планиране, по-специално, ни позволява бързо и ефективно да избираме кандидати за работни поръчки чрез функцията за плъзгане и пускане.

Дан Фолино / директор на информационните технологии / човешки услуги Minute Men

Партньорите на Excel си партнират с ABD от 1996 г.насам и докато харесваме продукта за супер служители, ние сме още по-доволни от услугата, която получаваме от тях. Никога не съм работил с Компания за набиране на персонал, която да е толкова отзивчива и полезна, колкото ABD. Ние се обръщаме към тях с голяма увереност, че нашите въпроси ще бъдат решени бързо, точно и внимателно. Вярваме, че ултра-персоналът е допринесъл значително за нашия растеж и общ успех. АБД е отличен партньор в продължение на много години. Определено бихме отишли с тях отново и очакваме с нетърпение още много години сътрудничество с ABD.

Гари Гилбърт / Директор / Партньори На Excel

Активният персонал е клиент на ABD Ultra-Staff повече от 20 години. През това време нашите годишни приходи нараснаха от $10 милиона до $65 милиона, а ABD нарасна с нас. Тяхното цялостно решение за фронт-офис и бек-офис и CRM, в комбинация с интегрирането на един клик за eVerify, проверка на данни и реклами за набиране на персонал осигурява огромна ефективността на нашата работа и спокойствие за нашите ръководители. През годините три неща са направили ABD ценен партньор за активен персонал. Собствениците, Джон и Тери, винаги изпреварват събитията в областта на спазването на изискванията и законодателните промени, като непрекъснато актуализират софтуера си, за да се справят с времето. Целият екип е отзивчив и достъпен 24/7. И те винаги са отворени за нашите предложения за бъдещи актуализации. Служителите на ABD Ultra са повече от доставчик; те наистина са част от нашия успех.

Бени Елцвайг / Изпълнителен директор / Активен персонал

Най-добрата и най-ярката награда на Чикаго

Нашите награди и Признание

Нашият ангажимент да предлагаме иновативни решения и услуги ни спечели признание в цялата индустрия.