Кажете на съпруга си да си тръгне

… В мъжка атракция!

Забелязали ли сте, че съпругът ви е по -спокоен, след като прекарва време с приятелите си? Момчетата се нуждаят от време, за да общуват, без да се опитват да се срещнат с някой друг! И когато могат да празнуват хобита заедно, това ги прави още по -добри!

Съвети за планиране на мъжки атракции

Започнете с тема. Съсредоточете се върху Madness Mars или състезание в NASCAR, лов или риболов, боулинг или бейзбол … Темата е добър начин да пробиете леда и да създадете възможности за разговор.

Добавете качествено съдържание. Отдадеността е в изобилие за мъжете по темите спорт, риболов, лов и работа, както и съвети как да бъдеш страхотен баща. Стремете се към тема и нека тя да бъде трамплин за всичко останало. Момчетата трябва да работят по -усилено, за да бъдат във взаимоотношения, затова ги създайте за успех, като популяризирате възможности около лагерен огън и в малки групи. Понякога разговорът на работното място може да бъде по -малко заплашителен. Може би това може да се случи, когато сте на работно място „Хабитат за човечеството“ или на курс за въже, правите упражнения за изграждане на екип? Уменията за разговор могат да се научат в споделена среда, която не е заплашителна. И когато момчетата се свържат, те намират система за подкрепа, която ще им помогне да се ориентират в потопите на живота!

Добавете местоположение. Ще бъдат ли палаткови лагери, каюти, конферентен център или 5-звезден хотел? Всяко парче от пъзела съвпада, за да определи последващите действия по темата. Независимо дали вашата атракция е за цял уикенд, или само за една нощ на забавление в боулинг алеята, мястото ще ви настрои за следващия въпрос.

Ами храната? Може би дамите ще помогнат за приготвянето на вкусни торти, за да се съсредоточат върху темата? Парна горелка за разходка с моторни шейни или приказки за голф екскурзия? Или проверете цените за храна от местен ресторант и изчислете тази сума върху разходите си за теглене.

Ще правите ли споделено пътуване? Наемете автобус? Съвместният транспорт допринася за приключенската компания и в крайна сметка ще приключи. Пребройте всичките си разходи заедно и съберете рекламите си. Как ще разберете думата? Имейл, Facebook, флаери и плакати помагат. Но най -вече най -добрият PR е все още от уста на уста. Когато момчетата са страстни за любимия си отбор, запазват ли го за себе си? НЕ! Казват на всички! Затова ги накарайте да направят „Guy Stuff“ и оставете мачото да се търкаля!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *