Category Archives: олимпиада

олимпийски Национален парк, олимпиада, олимпийски игри 2021, олимпийско тегло, олимпийски игри 2020

Церемонията по откриването на олимпийските фойерверки в Пекин е фалшива

Според последните доклади фойерверките, показани на церемонията по откриването на Олимпиадата, са компютърни. Тъй като Олимпийското излъчване в Пекин е единствената мрежа, на която е позволено да снима Олимпиадата, чуждестранните служби бяха принудени да наемат докторанти. Сцената от 29 фута над гнездото на птиците е частта, която е фалшива, според The ​​Beijing Times. Изпълнителите на… Read More »

Интересни факти за олимпийските страни – Канада

Филомена Менса спечели сребърен медал на 100 метра на Общностните игри през 1998 г. в Куала Лумпур, Малайзия. Той стана канадски гражданин през 90 -те години. Тя е родена в Гана (Африка) в семейството на Маргарет Симпсън (лека атлетика), „Фреди“ Аду (Футболист) на Фредуа Корантенг (футбол) и Алис Ануми (лека атлетика). Джордж Ортън спечели златен… Read More »

Олимпийски резултати при гмуркане и предимства на типа тяло

Дали азиатските олимпийски водолази имат предимство пред олимпийските водолази? Дали азиатските гмуркащи се спортисти с кльощавите си тела автоматично имат по -малко пръскане, когато влязат във водата? Помислете за секунда, малкото пръскане е знак за добро гмуркане, това се случва, защото тялото на водолаза трябва да бъде изправено и изгладено, за да се образува малък… Read More »

Интересни факти за олимпийските нации – Чили

– Знаех … Чили е родното място на Луис Суберкасо. Кой е той? Люис е първият и единствен спортист от Латинска Америка, участвал в Олимпийските игри през 1896 г. в Гърция. Състезава се на 100, 400, 800 метра (лека атлетика). Хайме Филол беше един от най -добрите тенисисти на 70 -те години. Той е запомнен… Read More »

Грижа за гривна за олимпийски бар

Обсъждахме общите грижи за щанга в последната ни статия. Сега, когато знаете общите грижи и поддръжка на вашите щанги, ще се задълбочим в по -задълбоченото почистване на вашите олимпийски гривни с щанга. „Втулката“ на мряната е въртящите се краища, където вашите плочи се добавят към лентата. Новата лента не трябва да изисква такова внимателно почистване… Read More »

Америка – жени и спорт

Пътят към Лондон 2012! Водорасли – ЗнаехБоливийската плувка Катрин Морено завърши 38 -а на 100 м гръб при жените на Олимпиадата в Сеул през 1988 г. между Анджела Бирч (Фиджи) и Елза Фрейре (Ангола). Антониета Аризага обаче е най -успешната плувка в историята на Боливия. Защо? На Боливарианските игри през 1977 г. е изненадващо, че… Read More »

Майкъл Фелпс – 8 олимпийски рекорда със златни медали

Олимпиадата е преди всичко отборно събитие, макар че от време на време се появява невероятна индивидуална история. Майкъл Фелпс има може би най -добрата индивидуална история за тазгодишното събитие. Той има шанс да спечели 8 златни медала на игрите в Китай и засега не изглежда, че някой може да го спре. Той се опитва да… Read More »

Олимпийски шампиони по гимнастика 1988-2004

Тук са всички шампиони за жени и мъже Последните пет олимпийски игри – това е само кратко Биографии, но те определено ще ви дадат представа за себе си Потенциалът на гимнастиката. 2004 Пол Хам, Карли Патерсън Пол Хам, всеобхватен шампион за мъже за 2004 г. В гимнастиката той е роден на 24 септември 1982 г.… Read More »

Какво могат да научат собствениците на малък бизнес от гениалния маркетинг на Олимпиадата

Следващия път, когато собственик на малък бизнес поиска от вас промоционален съвет, който гарантирано ще работи, кажете им да следват стратегия, използвана за популяризиране на Олимпиадата. Правилно е. Олимпийски игри. Това е много специфичен план, въведен от американските телевизии преди четвърт век, последван от всеки кръг на Олимпиадата. Зимни игри, летни игри. Няма значение. Същият… Read More »

Олимпийски хокей – дреболии от ранните години

Маскирана като зимно спортно събитие, първото световно първенство беше шоу събитие на летните олимпийски игри 1920 г. Едно условие беше, че ако трябва да се играе хокей, фигурното пързаляне трябва да бъде включено. Швеция побеждава домакинския отбор на Белгия с 8 – 0 на 23 април 1920 г. в мач №1 в Антверпен. Бил Хюит… Read More »