Category Archives: ncaa турнир

график на турнири, NCAA турнир, ncaa 2021 баскетболен турнир, NCAA класиране ncaa

Основи на трансфера на човешки ресурси – какво трябва да знаете

Какво всъщност е външният източник на човешки ресурси? Трансферът на човешки ресурси се отнася до търсенето на човешки ресурси на всяка компания. Има някои външни фирми за човешки ресурси, които ще предлагат широк спектър от услуги, докато други се фокусират върху специфична функция на човешки ресурси, която може да бъде набиране на персонал или заплати.… Read More »

Топ 5 причини да използвате персонална агенция

Ако се чудите защо бихте използвали агенция за персонал за временни или постоянни нужди за набиране на персонал, има много основни причини, поради които може да искате да се възползвате от техните услуги. Този списък от пет адресира най -полезните причини да обмислите използването на временен персонал или фирма за постоянно наемане на персонал –… Read More »

Намаляване на агента на кол центъра с прогнозен анализ

Организации, които имат много служители, които заемат висши позиции в оборота, като кол центрове, търговски екипи или временни агенции. Всички тези роли могат да се възползват от изграждането на модели, за да се определи защо служителите напускат. Предсказването на сблъсъци на служители с помощта на извличане на данни и анализ може да помогне за намаляване… Read More »

Не фабриката на дядо ви: Модернизиране на производството, за да привлечете хилядолетия

Защо има толкова голям ангажимент към квалифицирано производство и занаяти? Тъй като според доклад на индустрията за 2013 г., на всеки четири търговски позиции, от които работниците се пенсионират, индустрията произвежда само една замяна. Още по -лошото е, че се очаква през следващото десетилетие 2 милиона от 3.5 милиона налични продуктивни работни места да останат… Read More »

Какво представлява новият служител на борда?

Включването е систематичен и всеобхватен подход за интегриране на нов служител с компания или отдел и неговата култура; както и получаване на новия работодател на необходимите инструменти и информация, за да стане продуктивен, като допринесе за членовете на работната сила на организацията. Добре проектираният, забавен и ангажиращ процес на борда има значително по-голямо въздействие върху… Read More »

Силата на използването на видеоклипове за привличане и задържане на най -добрите изпълнители

Знаете ли, че според доклад на индустрията от 2013 г. на всеки четири търговски позиции, от които работниците се пенсионират, индустрията произвежда само един заместител? Това е все едно да сложиш 4 чорапа в сушилнята си … и да вземеш само един. Може би се чудите как се справяме с недостига на работни места? Има… Read More »

Разбиране на агенции за подбор на персонал

В старите времена хората купуваха вестници, за да изчистят обявите за работа. Въоръжени с червени моливи, те заобикаляха работата, която изглеждаше обещаваща, изпращаха автобиографиите си и чакаха по телефона за обратно обаждане. Често това отнема много време и когато получат обаждане, те или вече ще имат работа, или просто ще загубят интерес. Тези дни обаче… Read More »

Управление на мотивацията на служителите – Част I: Феноменът на текучеството на заплатите

През 16 -те години управленски опит, който съм натрупал, постоянно съм чувал, че текучеството на служителите се дължи на заплащане и обезщетения. Оборотът по същество се превръща в приет индустриален феномен, при който усилията за подобряване на задържането на служители стават в застой. В края на краищата, ако единственият оборот, който смятате, че имате, е… Read More »

Предимства на онлайн спортните залагания

Само преди малко десетилетие беше практически невъзможно да се занимавате със законни спортни залагания, ако живеете в САЩ или Канада. И двете страни забраняват залагането на почти всички организирани спортове, под каквато и да е форма. Изключения винаги са били parimutuel залаганията, които се отнасят само за два или три различни спорта (сред тях кучешки… Read More »

Значението на обучението и развитието

Обучението и развитието са необходима функция в забързания корпоративен свят, но много компании намаляват възможностите за обучение поради скъпия си характер. Служителите, посещаващи обучения, могат да забавят завършването на проекта поради загубено работно време. Правилното обучение и развитие обаче са от голяма стойност, за да се придобият нови умения, да се усъвършенстват съществуващите, да се… Read More »