Олимпийските игри струват ли повече от живота?

Насочваме се към глобална катастрофа и няма желание да я предотвратим. Вирусът Зика, който в момента е извън контрол в Бразилия, заплашва света с проблем, който може да се окаже фатален за милиони. Докато едно от условията, което е причинило, засяга малките глави на бебета, от които вече има повече от хиляда случая, сега се появяват други странични ефекти. Едно от тях е наличието на вируса в мъжката сперма.

След моето прераждане и със султана на вселената, според мен връзката с единия Бог, ми бяха дадени много видения заедно със задачата да премахна стената на слепотата. Той е създаден и укрепен от религиозни сили, които насърчават бизнеса и богатството като съществена част от човешкото оцеляване. Той не се интересува от щетите, които причинява, нито пренебрегва щетите, които следват по неговите стъпки.

Имаше една сред тези видения, в която не се роди бебе и сега виждам как това може да се случи. За да се избегнат малки глави, Олимпиадата трябва да бъде спряна, отложена или преместена. Но нито едно от тези решения не е на дневен ред, защото са инвестирани твърде много в тях.

Това може да се случи само ако спортистите откажат да присъстват, но също е малко вероятно. След години на обучение и състезание вълненията и наградите обещаха, че би било глупаво да се оттеглят избраните. Държавите, които представляват, също не са принудени да ги принуждават да постъпват правилно, защото те също имат дял в конкуренцията и славата.

Сега отбелязах виденията, които ми бяха дадени в последните дни на 80 -те години и сред тях имаше ужасяващи сцени на бедствие и смърт. Те бяха толкова лоши, че след няколко седмици щях да си поиграя с тях в съзнанието си и да ги помоля да не ми показват повече. Децата ми се чудят защо трябва да продължат да учат, когато това е това, което предстои.

Не можем да променим света, защото духът е под контрол и той заяви в старозаветните пророчества, че ще бъдем в нашия собствен капан, от който можем да избягаме (Исая 34; 2,3 и Йеремия 11:11). , 12). Явно това е едно от нещата, които го вълнуват. Нуждата от пари и алчността, която генерират, са движещата сила зад трагедиите, които се случват в момента и всички сме безсилни да ги спрем.

Не само Олимпийските игри, които се считат за по -ценни от живота, но и много други неща, които допринасят за бедствието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *