Олимпийско отразяване по Радио Сириус

Сателитното радио Sirius и сателитното радио XM, известно по целия свят като Sirius XM Radio, абонатите могат да получат всички най -нови новини и информация за Олимпиадата в Пекин през 2008 г., една от предлаганите новини. Sirius XM Radio доставя новини на слушатели от NPR, CNN, CNN-HN, Fox, WRN и BBC. Тези станции се уважават като добър авторитет за последните новини.

NPR вече е наличен на каналите Sirius 134. NPR е обществено радио за своите най -добри радиослушатели, което съдържа богата информация, включително новини и развлекателни програми. Радиото NPR Talk може да се слуша както на местни, така и на национални радиостанции. Някои от новините, отразявани по общественото радио, са новини от света и страната ни, изборите през 2008 г., бизнес новини, Олимпиадата в Пекин, здравеопазването и науката, хората и местата, книгите, музиката, изкуството и др. NPR Now 134 е любим домакин на много слушатели като Car Talk, News & Notes, Fresh Air и Tech Nation.

Най -довереното име в интернет, по нашите телевизии и сателитни радиостанции се намира в Sirius XM Radio. CNN съобщава за Sirius Channel 132, а CNN заглавията Sirius за Channel 133. Слушателите често се обръщат към CNN и CNN HN за отразяване на новини в световен мащаб. Тези станции седяха. Радиото предлага няколко токшоу, включително добре познатите Лари Кинг на живо, Lou Dobbs Tonight и Wolf Blitzer Reports. Абонатите на радио Sirius XM могат да влязат в CNN по време на сутрешното пътуване до American Morning, за да получават новините за деня. CNN HN произвежда собствена версия на Morning News на Morning Express с Робин Мийд. Тези станции ще бъдат идеалната отправна точка за слушане на последните новини от Пекин на Олимпиадата през 2008 г.

Fox News работи по радиоканал Sirius 131. Тази станция е добре известна в цялата страна за проследяване на важни новини от Америка и по света. Fox News е добре известно новинарско радиопредаване The O’Reilly Factor, Hannity & Colmes и On Record с Грета Ван Сустерен. Fox & Friends за първи път в 6 сутринта и FOX & Friends в 7 сутринта е идеалната първа спирка за новини за Олимпиадата в Пекин 2008. Тези две програми обхващат всичко – от новини до метеорологични условия до спорт и много други.

Светът признава името на Би Би Си, когато става въпрос за отразяване на новини. BBC има най -големия екип от репортери, който изпраща новини до абонати на сателитно радио от своите 250 кореспонденти по целия свят. Тази станция може да се чуе по канала Sirius 141. За впечатляващо спортно отразяване слушателите могат да проверят спортни рецензии или да получат новини от Пекин по време на многобройните им актуализации от световна класа.

Канал Sirius 140 е дом на Световната радио мрежа. Тази станция е уникална новинарска станция, която отразява излъчванията на живо, както са били излъчвани в страни по света. Слушателите могат да слушат Китайско международно радио или всеки друг оператор за разнообразно отразяване на Олимпийските игри през 2008 г. в Пекин, Китай.

Абонатите на Sirius XM Radio Inc. имат допълнителни канали за новини за финансови, бизнес или дори развлекателни новини. С над 300 канала от Sirius XM Radio, той е достъпен за всеки от предпочитания от страната доставчик на радио.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *