Amazon Echo Buds vs. Samsung Galaxy Buds Som er best

Tenker du på å kjøpe et nytt sett med ørepropper, men vil ikke bryte banken? I stedet for å slippe hundrevis på et premierepar apple airpods, visste du at du kan nab en flott-klingende par knopper for nesten halvparten av prisen? Det er der Samsung og Amazon kommer inn. Med både Samsung Galaxy Buds+ og Amazon Echo Buds har vi to powerhouse-merker her som tar forskjellige tilnærminger til en stadig mer populær produktkategori, som i hvert fall til nå har vært dominert av Apple. La oss se hvilken ta på ekte trådløse ørepropper kommer ut på toppen.

 

Pris

Hvis du så videosammenligningen øverst i denne artikkelen, har du kanskje lagt merke til at vi sa at Echo Buds selger for $ 90. Det var sant da vi laget videoen, men det vi ikke visste var at Amazon bare hadde lagt Echo Buds på salg midlertidig. Deres vanlige pris er $ 130, og det er sannsynligvis det du finner når du treffer Amazons nettsted. Foreløpig, skjønt, du kan finne dem på Amazon for $ 79.

Samsung Galaxy Buds + selger normalt for $ 149, men du kan for øyeblikket kjøpe dem på Amazon og Samsung direkte for $ 109. Likevel tilbyr Echo Buds en bedre verdi samlet sett, så vi tilstår prisen laurbær til Amazons in-ear lyd.

 

Batterilevetid

Galaxy Buds + største skryte rett er batterilevetid. Samsung hevder 11 timers spilletid per lading (vi har fått 10,5, som er svært nær), med ytterligere 11 timer på trykk gjennom den medfølgende ladeetuiet. La oss også merke seg at Galaxy Buds + vil kjøre i en god time på bare tre minutter med hurtiglading, og de kan lades rett fra en kompatibel Samsung Galaxy-telefon.

 

Støyisolering og reduksjon

Dette er en interessant kategori fordi mens Galaxy Buds + ikke har noen form for aktiv støyreduksjon, har Echo Buds heller ikke full-on aktiv støyreduksjon.

Galaxy Buds+ tilbyr passiv støyisolering, noe som betyr at hvis du får en god forsegling med en av de medfølgende silikonspissene, forsegler du ut en god bit støy bare ved å koble til øregangen. Echo Buds har Active Noise Reduction (ANR), som er en Bose-teknologi, selv om den ikke er fullt så effektiv som den fullblåste Active Noise Cancelling (ANC) som du finner i Boses støyreduserende hodetelefoner 700 eller Bose Noise Cancelling Earbuds. Det du får er noen elektronisk støy-stillende teknologi som hjelper musikk og samtaler komme gjennom tydeligere, uten å være i stand til å roe brølet av en jetmotor.

Mens ANR kan virke som en også-løp til ANC, det er bedre enn ingen aktiv støyreduksjon i det hele tatt, og det er derfor Echo Buds vinne her.

Lydkvalitet

Denne er nær. Ingen av disse ekte trådløse øreproppene vil blåse deg bort med lydkvaliteten, men med tanke på deres respektive priser, er de begge anstendige utøvere. Echo Buds gjør imidlertid en litt bedre jobb med å balansere ut nedturer, mids og høyder. Det er en tilnærmelig lyd som de fleste vil nyte.

Vi ønsker ikke å regne på Samsungs parade, skjønt. Galaxy Buds + høres også veldig bra ut, men de har en tendens til å overstreke diskanten, noe som gir en kunstig-klingende sprøhet for ørene våre. Noen mennesker vil ikke tankene det, og noen kan til og med foretrekke det, men i det hele tatt tror vi flere mennesker vil like måten Echo Buds høres ut.

Vinner: Echo Buds

 

Komfort

De opprinnelige Galaxy Buds var blant de mest komfortable ekte trådløse øreproppene vi hadde testet på den tiden. Deres lille størrelse og vekt hjalp dem å forsvinne når du satte dem inn, og de forble komfortable i timevis. Galaxy Buds + har en nesten identisk fysisk form (de er faktisk litt mindre, men også litt tyngre) og fortsetter den arven av komfort.

Amazon Echo Buds er relativt mye større og tyngre. Når de har slått seg ned i øret ditt, er de ganske komfortable, men du er definitivt klar over deres tilstedeværelse på en måte som bare ikke skjer med Galaxy Buds +. Echo-øreproppene kommer med valgfrie ørefinner, og disse går langt i å gi en sikrere passform, mens Galaxy Buds+ har en integrert finneform som ikke trenger ekstra hjelp.

 

Integrering av mobilenheter

Hvis du eier (eller planlegger å eie) en Samsung Galaxy smarttelefon eller nettbrett, gjør Galaxy Buds + et godt valg på grunn av måten de integreres med Samsungs økosystem. Du kan trådløst lade saken ved å sitte den på baksiden av en Galaxy S10 eller nyere telefon, og mye som Apple gjør med sine AirPods, kan du dra nytte av Samsungs skykonto for raskt å flytte budene fra en enhet til en annen.

Amazon Echo Buds liker ikke det nivået av integrering, men de har en funksjon som Galaxy Buds + ikke gjør: Du kan tilkalle Alexa håndfri bare ved å si hennes våkne ord. Det fungerer bare med Alexa (Google Assistant eller Siri er tilgjengelig med et knappetrykk), men for øyeblikket er Echo Buds det eneste ikke-Apple-øreproppene som tilbyr dette praktiske (håndtakene?) alternativet.

Siden Echo Buds er en Alexa-aktivert enhet, er det et overraskende beløp du kan gjøre med dem ved å jobbe med innstillingene som tilbys i Amazon Alexa-appen. Faktisk, selv om du er en Samsung diehard, kan det være lurt å vurdere Echo Buds fordi de gir deg tilgang til mange av telefonens funksjoner uten å måtte strekke deg etter en ørepropp.

 

Fitness og vannmotstand

Denne kan avgjøres av dine personlige prioriteringer. Med en mindre og lettere design er Galaxy Buds+ en bedre treningskamerat. Hvis du liker å bli veldig fysisk, med tonnevis av hopp, lunges, og side-til-side medisin ball smells, du vil sannsynligvis foretrekke hvordan de føler seg under disse dynamiske bevegelser.

Galaxy Buds+ er imidlertid bare vurdert IPX2 – sammenlign det med Echo Buds på IPX4. Det er forskjellen mellom å kunne håndtere litt vann og svette (dryppende vann) og å kunne håndtere å bli skylt under en kran (sprøytevann). Heller ikke er designet for nedsenking i vann, så du må unngå bassenger, hav og toaletter.

I våre tester kan de originale Galaxy Buds (også IPX2) håndtere mye svette, så med mindre du har tenkt å få øreproppene helt skitne, vil Galaxy Buds + bli helt bra. Likevel er det ingen benektelse av at Echo Buds er bygget til en høyere standard for robusthet, så de tar denne runden.

 

Ring kvalitet

For noen av oss handler ekte trådløse ørepropper om musikk, podcaster og se på videoer. Hvis du liker å bruke din for samtaler også, skjønt, samtale kvalitet er åpenbart ganske viktig. Vi vil gjerne erklære en klar vinner her, men disse øreproppene har vist seg for nær, ahem, ring.

Det kommer til å komme ned til hvor og når du vanligvis ringer og tar samtalene dine. Hvis du ofte befinner deg i støyende situasjoner, sier på travle gater eller i nærheten av konstruksjonen, gjør Amazon Echo Buds en bedre jobb med å avbryte disse bakgrunnslydene. Stemmen din kan imidlertid høres litt gjørmete ut for innringerne dine, noe som muligens er et resultat av at øreproppene går over bord på den støyreduksjonen.

På den annen side er Samsung Galaxy Buds + bedre egnet til roligere steder. Hvis du bruker øreproppene som et alternativ til telefonen mens du er hjemme eller på et kontor, tilbyr Galaxy Buds+ en mye klarere lyd for innringerne dine, så lenge du holder ting fra å bli for støyende på slutten av linjen.

 

Sammenlagtvinner

Hvis vi skulle gå strengt etter antall kategorier vunnet, ville Echo Buds ta denne sammenligningen med en tynn margin. Ærlig talt imponerte ingen av disse ekte trådløse øreproppene oss nok til å erklære en direkte vinner.

Hvis du kjemper med denne så hardt som vi har, prøv å null inn på de tingene som betyr mest for deg. For noen vil den enestående batterilevetiden til Galaxy Buds + være den avgjørende faktoren. For andre vil det å få håndfri bekvemmelighet og bedre lydkvalitet på Echo Buds vippe skalaene i Amazons favør.

Den gode nyheten her er at uansett, disse er begge veldig gode sanne trådløse ørepropper som tilbyr mye verdi for sine respektive priser, og vi tror det er usannsynlig at du vil bli skuffet over noen av dem.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *