Beste bil tørking av pusseskinn, håndkle og verktøy i 2021

Tørking av en bil etter en håndvask trenger ikke å bety å grave ut et gammelt badehåndkle fra skapet eller et ratty mikrofiberhåndkle. Det finnes en rekke fantastiske produkter på markedet som kan gjøre tørking en bil langt enklere og spare deg litt tid underveis. Det er noen forskjellige tørkeruter å ha i detaljsettet ditt, så vi rundet opp de beste tørkeverktøyene i håp om at det gjør det enklere å holde bilen ren. Sørg for å lese videre etterpå for noen praktiske biltørketips også.

Hvis du vil ha den beste måten å tørke en bil av etter en vask, ser ikke lenger enn en luftblåser. Og hvis du vil ha den beste luftblåseren, bør du sjekke ut Metros Master Blaster. Den beveger luft på 58 500 fot per minutt og gir en alvorlig kraftig eksplosjon av luft for å tørke bort vann og dråper fra en nyvasket bil. Hvis du rutinemessig vokser bilen din, vil dette bli enda enklere.

Prosessen er nesten 100% berøringsfri, noe som sparer en bil fra potensielle riper eller virvelmerker fra et pussehåndkle eller mikrofiberklut, og enheten kommer med et gjenbrukbart filter for å holde vedlikeholdet fint og enkelt. Den leveres med fem tilbehør for å trene vann ut av sprekker og ruller for å gjøre det super enkelt å bruke. Prispunktet er ikke for alle, men det er absolutt den beste måten å tørke en bil etter rengjøring.

 

Beste luftblåser døende kanon runner-up

 

1.) Adams Air Cannon Bil Tørketrommel Blåser

Adams luftblåser er mye som Metro-enheten, men det er litt rimeligere, noe som gjør den til vår andreplass. Adams enhet beveger seg mindre luft på 58 000 fot per minutt, og samlet sett foretrakk vi måten Master Blaster opererte på. Begge er gode maskiner, men.

Adams kaster i noen vedlegg for hvilken stil tørking du leter etter, og enheten ruller også som vårt toppvalg, noe som gjør manøvrering rundt bilen super enkelt. Vi liker også den lange slangen denne enheten kommer med. Hvis du ikke kan svelge Master Blasters prislapp, vil du ikke bli skuffet over Adams enhet.

Beste bil tørkingchamois

1.) Absorberen

Lufttørkere er ikke for alles lommebok, men det finnes andre alternativer som er langt vennligere mot noens budsjett. Det er derfor vi må snakke om The Absorber. Dette er et syntetisk pusseprodukt fra CleanTools som gjør en rett og slett fantastisk jobb.

Du kan bruke pusset som et bomullshåndkle til å tørke av områder av bilen, eller spre den over en større del av bilen som taket eller hetten og dra det for å suge opp vann igjen etter en bilvask. I begge tilfeller etterlater chamoisklutens absorpsjon en nesten tørr overflate som bør ta bare noen få minutter å rydde helt opp før du går videre til leire, voks eller kaller det en dag.

Absorber gjør tørking bilen en enkel prosess, og det bør være på handlelisten.

Beste bil tørking chamois runner-up

 

1.) Mektige renere shammy håndkle

Absorberen er den beste hunden, men Mighty Cleaner’s Shammy Towel er ikke i hundehuset i det hele tatt. Pussekluten gjør en god jobb med å plukke opp vann og ikke etterlate mye fuktighet bak. Selskapet tilbyr også sitt produkt i en to-pakke, noe som kan gjøre det til en bedre avtale hvis du vil ha et par av disse rundt for tørking plikter. Jeg vet at jeg liker å ha en per bil hengende rundt i huset for øyeblikket.

Beste bil tørkehåndkle

1.) Væske X Hurtigtørr håndkle

Hvis en shammy ikke er din stil, er det ingenting galt med et mikrofibertørkende håndkle utstyrt spesielt for biltørking. Liquid X’s Rapid Dry mikrofiber håndklær er topp hakk absorbers som gjør en pokker av en jobb tørking en bil etter en vask. Det kan ta mer enn en av dem, men etter vår erfaring kan du komme unna med bare den fordi denne tingen er massiv. En mikrofiber bil tørking håndkle måler 50 inches av 30 inches, så ja, det dekker et stort område og scoops opp vann godt underveis. Eller kjøp to hvis du vil sørge for at tørkebehovene dine er dekket.

Beste bil tørking håndkle runner-up

1.) Zwipes Mikrofiber Vaffel tørke håndkle

Liquid X bilhåndkle er dyrt, men det fungerer bra. Hvis du trenger et mer budsjettvennlig alternativ, kommer Zwipes Microfiber Waffle Drying Towel i en to-pakke, og det er mye billigere. Men, etter vår erfaring, absorberende er ikke fullt så god som Liquid X mikrofiber per pass. Likevel er det ikke et dårlig tørkemiddel å vurdere.

Beste bil tørking squeegee

1.)Huiscu vannblad

Det endelige alternativet vi anbefaler for tørking av en bil er en nal, og Huiscu vannblad er vårt beste valg. Den er solid, har et fleksibelt blad for å gjøre det enkelt å sveipe bort vann og måler 12 tommer for et godt tørkefotavtrykk med hver passering. I vår erfaring fungerte det bra og følte seg ikke spinkel når du tørker bort vann.

Beste bil tørking squeegee runner-up

1.) Great Barrier Vannblad

Det kan være en personlig preferanse, men Great Barrier’s Water Blade har en stivere, dual-blade design som i vår erfaring fungerte bra, men ikke så godt, som vår topp plukke. Det er ikke å si at det ikke gjorde jobben fordi det fortsatt lander som et andrevalg. Det er også litt billigere, så det er en ekstra bonus for deg hvis du liker dette designet bedre.

 

Bil tørking tips

1.) En vokset bil er mye lettere å tørke: Spar deg litt energi og investere i tid til å bruke et strøk voks til bilens finish etter en grundig bilvask. Etter det, vannperler super godt, og det blir mye lettere å tørke en bil av uansett hvilket verktøy du bruker.

2.) Se vår for rusk fanget i pusseskinn, håndklær eller naler: Disse verktøyene fungerer bra, men det er alltid sjansen for at de kan plukke noe opp som smusspartikler. Så, når du tørker av en bil, gnir du forurensninger på lakken. Verre, du kan lage riper. Bare vær på utkikk for å holde bilens maling ser flott ut.

3.) Air er din venn: Selv om du ikke har råd til en luftblåser, kan andre verktøy for å blåse luft inn i sprekker presse vann ut som til slutt vil drible ut og strek på malingen.

4.) Ikke la bilen sitte i solen: Hvorfor? Vannflekker. Solen vil tørke vann og etterlate grå skygger bak på lakk, spesielt hvis du ikke bruker helt filtrert vann. Prøv å tørke en bil av etter en bilvask i skyggen hvis du kan.

Tørk av med våre favorittverktøy
Ethvert av biltørkeverktøyene ovenfor vil gjøre prosessen mektig enklere. Vi kan garantere at, og med noe for hvert budsjett, er det ingen grunn til ikke å begynne å nyte en enklere tørkeprosess.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *