Beste billige Dell XPS tilbud for februar 2021

Du kan knytte navnet “Dell” til gammeldagse arbeidsfokuserte datamaskiner, men i en alder av fjærvekt ultrabooks og 2-i-1 bærbare datamaskiner, har dette tiår gamle PC-merket bevist at gamle hunder kan lære nye triks. Faktisk representerer Dell XPS-serien noen av de beste bærbare datamaskinene penger kan kjøpe i dag.

Enten du er ute etter standard clamshell laptop tilbud, en elegant moderne 2-i-1 konvertible, eller til og med en bærbar PC i stand til å gjøre noen spill, det er noe i CPS utvalg for deg – og vi har alle de beste Dell XPS tilbud tilgjengelig denne måneden her:

 

Dell XPS 13

Dell XPS 13 er uten tvil flaggskipet i XPS-linjen, som er den mest populære og vanligste modellen. Den treffer et flott søtt sted mellom bærbarhet og nytte med sin 13-tommers skjerm, og som en ultrabook har den en elegant design som er en glede å bruke og lett å bære rundt. Dell XPS 13 leveres i to primære varianter – en standard bærbar PC og en 2-i-1 – med ulike maskinvarekonfigurasjoner mellom seg, selv om standard ultrabook-modell er tilgjengelig med en valgfri oppgradering av berøringsskjermen.

Dell XPS 13 har vært en av våre favoritt bærbare Windows-datamaskiner en stund på grunn av sin byggekvalitet i verdensklasse, flott design, utmerket ytelse og flott skjerm, og det ser ut til å bare bli bedre med hver ny oppdatering. For profesjonelle på farten – det vil si noen som ønsker en bærbar PC som er i stand til å håndtere daglange arbeidsbelastninger mens de fortsatt er reisevennlige – er Dell XPS 13 vår beste anbefaling.

 

Dell XPS 15

Som du sikkert gjettet fra navnet, dell XPS 15 er større søsken i XPS familien. XpS 15 har en 15,6-tommers skjerm, og er mer i tråd med tradisjonelle bærbare datamaskiner når det gjelder størrelse. Dette gjør det til et ideelt valg for brukere som foretrekker litt ekstra skjerm eiendom for ting som videoredigering og finne 13-tommers ultrabooks som XPS 13 litt for trangt. Skjermstørrelse er en av de tingene som kommer ned til personlige preferanser, men hvis du har tankene dine satt på XPS 15, så vil du ikke bli skuffet over å finne ut at du har stort sett de samme design- og maskinvarekonfigurasjonene du kan velge mellom som du gjør med XPS 13.

Dell XPS 15 er tilgjengelig i et standard bærbart format (med valgfri berøringsskjermoppgradering, akkurat som med XPS 13) samt en 2-i-1-variant, og Dell har holdt den pent oppdatert gjennom årene med de nyeste modellene som pakker de nyeste 9. Hvis XPS 13 ga deg en kløe for en ultrabook, men du vil ha noe litt større (men likevel lett å bære rundt), så kan du egentlig ikke gjøre mye bedre enn Dell XPS 15.

 

Er Dell XPS 13 bra for spilling?

Du kan gjøre litt spill på nesten hvilken som helst Windows-PC, men hvor godt den PCen vil kjøre spill er et annet spørsmål. De fleste Dell XPS 13-konfigurasjonene mangler de dedikerte grafikkortene som er nødvendige for å spille de nyeste titlene med gode innstillinger. den gode nyheten er at det er noen oppgraderte modeller som pakker Nvidia GPU-er. Den dårlige nyheten er at du kommer til å betale ganske mye mer for disse – betydelig mer enn hva du vil betale for en standard gaming laptop – fordi XPS 13 bærbare datamaskiner som har diskrete grafikkort er premium varianter som kommer med økte CPUer, RAM og harddisker, og slår dem godt over $ 1000.

Er Dell XPS 15 bra for spilling?

Bortsett fra skjermstørrelsen er ikke Dell XPS 15 mye annerledes enn 13-tommers søsken, og de ovennevnte advarslene gjelder også med denne modellen. Når det er sagt, gjør den større skjermen uten tvil XPS 15 til det beste valget for spilling hvis du vil ha en bærbar arbeids-PC som også kan kjøre moderne titler med gode innstillinger, og du vil ikke kjøpe en egen bærbar PC og stasjonær pc for å skrape spillkløken din. Du betaler for de høyere maskinvarekonfigurasjonene og dedikerte grafikkortene som følger med disse spill-kompatible Dell XPS bærbare PC-ene, men hvis du tenker på at du får både en bærbar arbeids-PC og spill-PC i ett, kan det være verdt den høyere prisen.

Vi streber etter å hjelpe våre lesere med å finne de beste tilbudene på kvalitetsprodukter og tjenester, og vi velger det vi dekker nøye og uavhengig. Prisene, detaljene og tilgjengeligheten av produktene og tilbudene i dette innlegget kan endres når som helst. Pass på å sjekke at de fortsatt er i kraft før du foretar et kjøp.

Digitale trender kan tjene provisjon på produkter kjøpt gjennom våre lenker, som støtter arbeidet vi gjør for våre lesere.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *