Beste billige Mac Mini tilbud for februar 2021

Selv om det alltid finnes gode MacBook-tilbud tilgjengelig til enhver tid, for seriøst arbeid og produktivitet hele dagen, slår ingenting en stasjonær datamaskin – men det er ingen benektelse at et tradisjonelt PC-tårn tar opp mye plass, og du kan glemme bærbarhet. Heldigvis betyr vår moderne alder av nedskalert mobilteknologi at du har et annet alternativ i Mac Mini, Apples pint-sized stasjonære arbeidsstasjon som slår godt over vekten.

Hvis du er i markedet for en MacOS-stasjonær PC som ikke vil grise skrivebordet ditt, les videre. Vi har alle de beste Mac Mini tilbudene for januar her:

Hvordan velge en Mac Mini

Den treffende navnet Mac Mini er Apples halvliterstore stasjonære datamaskin. Små PCer som dette har eksistert en stund, men som en Apple-enhet kjører Mac Mini på MacOS i stedet for Windows – hvis du liker ideen om en stasjonær datamaskin, men du vil ha noe med et lite fotavtrykk, er Mac Mini det beste alternativet hvis du favoriserer Apple-programvare.

I motsetning til MacBook eller iMac, er det i hovedsak bare én modell av Mac Mini, selv om den er tilgjengelig i flere forskjellige maskinvarekonfigurasjoner. Apple har holdt denne lille stasjonære datamaskinen oppdatert pent gjennom årene også, så du har også noen forskjellige modellår å velge mellom (noe som betyr at å velge en siste generasjons enhet ofte er en enkel måte å spare litt penger hvis du ikke er kresen om å ha den nyeste maskinvaren).

Mac Mini så sin siste oppdatering i fjor; før det ble den oppdatert i 2018, så disse to modellårene er de du vil se mest og de vi anbefaler deg våren for – noe eldre enn det, og maskinvaren kan føles litt lang i tannen i 2020 for noe annet enn grunnleggende databehandlingsbehov.

Til tross for sin nedsagte sak, har Mac Mini den samme moderne maskinvaren som stasjonære tårn i full størrelse, samt den samme MacOS-programvaren du får med iMacs og MacBooks. Den har også veldig god termisk ytelse som holder den i gang overraskende kjølig under belastning (noe som kan være et problem med mindre datamaskiner). Merk at Apple har lagt til sin fantastiske nye M1 CPU til 2020 Mac Mini-utvalget, som er verdt oppgraderingen etter vår mening med mindre du er på det strammeste budsjettet.

Den mest tiltalende funksjonen i Mac Mini for mange kjøpere er prisen. Denne lille datamaskinen er langt og borte det billigste inngangspunktet til verden av MacOS-databehandling, med de nyeste entry-level 2020-modellene som starter til en utsalgspris på rundt $ 800 – Mac Mini-avtaler som de ovenfor ofte lar deg score en for enda mindre, og hvis du er villig til å velge litt eldre maskinvare, kan 2019 Mac Mini bli hatt for billigere fortsatt.

Fangsten her er at Mac Mini åpenbart ikke inkluderer en skjerm eller eksterne enheter (nemlig et tastatur, en mus og høyttalere), i motsetning til iMac og MacBook. Disse tilleggene vil koste ekstra, men hvis du allerede har eksterne enheter du kan bruke – kanskje du bare oppgraderer et gammelt skrivebordstårn – tilbyr Mac Mini mye verdi og kraft i et lite fotavtrykk. Hvis ikke, men så kan det være lurt å vurdere en iMac i stedet, da det kan være et bedre røverkjøp avhengig av dine behov.

Vi streber etter å hjelpe våre lesere med å finne de beste tilbudene på kvalitetsprodukter og tjenester, og vi velger det vi dekker nøye og uavhengig. Prisene, detaljene og tilgjengeligheten av produktene og tilbudene i dette innlegget kan endres når som helst. Pass på å sjekke at de fortsatt er i kraft før du foretar et kjøp.

Digitale trender kan tjene provisjon på produkter kjøpt gjennom våre lenker, som støtter arbeidet vi gjør for våre lesere.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *