Beste billige MacBook tilbud for februar 2021

Selv om bærbare Windows-datamaskiner dominerer PC-landskapet, er det ingen enkelt merke som er helt sammenlignet med Apples ikoniske MacBook. Disse elegante MacOS-datamaskinene favoriseres av fagfolk, studenter og generelle brukere over hele verden for sin gode byggekvalitet og pålitelighet i verdensklasse, men med tanke på at slik kvalitet ofte kommer på en premium, bærbar pc-tilbud på MacBooks kan noen ganger være vanskelig å finne.

Før du kjører av og begynner å gre gjennom de mange nettbutikker på jakt etter et røverkjøp, men sjekk ut vår roundup av de beste MacBook tilbudene som er tilgjengelige denne uken. Vi har alt fra billige renoverte MacBooks til splitter nye high-end maskiner som pakker den nyeste maskinvaren, med rabatter som kan spare deg nok til å handle disse iPhone-tilbudene og iPad-tilbudene hvis du er sulten på mer.

I juli 2019 sluttet Apple å selge 12-tommers MacBook på nettstedet og i butikkene, men du kan fortsatt få den fra tredjepartsforhandlere. Det er mange grunner til å velge det også. Sammenlignet med Air er ikke bare MacBook-skjermen mindre, men enheten er også ekstremt tynn og lett. Den har ikke blitt oppdatert siden 2017, men den har det moderne Mac-utseendet, inkludert den store styreflaten, tastaturet i sommerfuglstil, Retina-skjerm og forenklet portvalg. Bortsett fra en hodetelefonkontakt, kommer den bærbare datamaskinen med bare en enkelt Thunderbolt 3 USB-C-port. Det betyr at du ikke kan koble til en kablet mus og strøm samtidig, for eksempel med mindre du har en adapter.

Den nyeste versjonen fra 2017 fikk en bump til dual-core, syvende generasjon Kaby Lake Intel-prosessorer. I likhet med MacBook Air fant vi det å være rask nok til å komme gjennom en vanlig dag med produktivitet og nettsurfing. Vi vil anbefale 2018 MacBook Air til de fleste, men for de som ønsker den absolutt minste, mest bærbare MacBook, er dette det beste alternativet.

Amazon selger for tiden den profesjonelt fornyede og garantistøttede 2017 12-tommers MacBook for så lite som $ 690, noe som gir deg en Intel Core m3-prosessor, 8 GB RAM og en 256 GB SSD. Hvis du vil ha en ny enhet med mer lagringsplass, kan du ta denne med en 512GB SSD på salg for $ 1312 og spare $ 288.

MacBook Air-tilbud

Før 2018 hadde ikke MacBook Air mottatt en alvorlig oppdatering på mange år. Det ikoniske sølvbildet kan ha vært revolusjonerende i 2012, men dens tykke rammer og skjerm med lavere oppløsning hadde blitt utdatert gjennom årene. Det har heldigvis vært et par revisjoner siden da, men vi kan fortsatt anbefale denne rimelig siste 2017-modellen til folk som har grunnleggende daglige behov og ikke vil skall ut for en Pro. Intel Core-prosessoren og 8 GB RAM vil sikre at den ikke vil føles for lang i tannen i 2020, selv om den ikke har oppgraderinger av de nyere enhetene. Det er også den billigste veien inn i MacBook-økosystemet, og det alene gjør det verdt din vurdering.

Hvis du er i markedet for en litt eldre modell og er villig til å kjøpe renovert (i like-ny tilstand og støttet av en garanti siden det er Amazon Fornyet) slik at du kan spare litt penger, går 2017 MacBook Air nedenfor for bare $ 555 for øyeblikket – et verdig kjøp til denne prisen.

I midten av 2019 ga Apple MacBook Air en komplett makeover, noe som førte den opp til fart med resten av MacBooks. Disse 2019- og 2020-revisjonene har et nytt utseende – tynnere rammer, et mindre kabinett, skjerm med høyere oppløsning, USB-C, samt nye fargealternativer som gull og romgrå. Nye MacBook Air har også noen av bærebjelkene til moderne bærbare Apple-datamaskiner, for eksempel lavreisetastaturet, overdimensjonert styreflate og Touch ID fingeravtrykkskanner.

Air så noen maskinvareoppdateringer i 2020 også, inkludert tillegg av de nyere 10-generasjons Intel Core CPUene, samt innføringen av Apples egen nye M1-prosessor. Vi fant det mer enn i stand til å håndtere daglige oppgaver, bare ikke forvent å redigere 4K-video på den. Den har den beste batterilevetiden til alle MacBooks, og kommer også med den laveste startprisen på rundt $ 1000 akkurat nå.

Hvis du er i markedet for en av de nyere MacBook Airs fra 2020, så kan du for øyeblikket nyte en beskjeden, men velkommen rabatt av den vanlige prisen som slår den ned til bare $ 899. Denne avtalen gir deg en tiendegenerasjons Intel Core i3-prosessor, 8 GB RAM og en 128 GB SSD – flotte spesifikasjoner for en daglig bærbar PC. Hvis du vil gi den nye M1 CPU et spinn, har Amazon sent 2020 MacBook Air med M1-chip på salg for $ 998.

tilbud på MacBook Pro (16-inch)

Det hadde blitt ryktet i flere måneder, men det var fortsatt en følelse av spenning da Apple endelig avduket 16-tommers MacBook Pro i midten av november 2019. Mange av de ryktede funksjonene – skjermen med høyere oppløsning, det nye tastaturet og Navi-grafikken – viste seg å være riktig.

Det betyr at dette er den største oppgraderingen til MacBook Pro-linjen siden den ble redesignet i 2016. Det tar funksjoner som hadde blitt standard i MacBook Pro 15, som Touch Bar- og USB-C-portene, og legger til helt nye funksjoner. Du kan for eksempel gi den en 8 TB SSD, den største SSD-en som er tilgjengelig i en bærbar DATAMASKIN, eller hvis du trenger en stor mengde minne, er det et 64 GB RAM-alternativ. Hvis du er proff og trenger strøm, er 16-tommers MacBook Pro den du får.

Avtalene har allerede startet. Amazon tilbyr $ 200 av en ny 16-tommers MacBook Pro, og bringer prisen ned til $ 2199. Du får en 9.-generasjons 6-kjerners Intel Core i7-prosessor, 16 GB RAM, en 512 GB SSD og et AMD Radeon Pro 5300M-grafikkort. Vil du ha noen økte spesifikasjoner? Core i9 MacBook Pro med 1 TB lagringsplass og en Radeon Pro 5500M GPU er til salgs for $ 2499, og sparer deg $ 300.

 

Tilbud på MacBook Pro (13-inch)

Med sine kraftigere spesifikasjoner representerer MacBook Pro toppen av MacBook-serien. Dette er bærbare datamaskiner for folk som ønsker å kjøre tunge programmer som Photoshop eller Lightroom – eller til og med bare for folk som ønsker å multitaske som ingen virksomhet. Det er imidlertid flere viktige forskjeller du bør være klar over, selv om 13-tommers modeller.

Apple har nå lagt touch bar til alle sine nyeste MacBook Pro-modeller. Touch Bar er en slank OLED-berøringsskjerm som tar plassen til funksjonstastene og er spesialbygd for å navigere i MacOS og programvaren – men det er riktignok ikke for alle, så hvis du foretrekker en MacBook Pro uten den, må du velge en siste generasjons modell fra 2017 eller tidligere.

Akkurat nå kan du score har denne renoverte 13-tommers ikke-Touch Bar MacBook Pro i fornyet stand fra 2017. For $ 799 får du en Intel Core i5-prosessor, 8 GB minne, en 256 GB SSD og to Thunderbolt 3-porter. Det er en god del hvis du vil spare deg selv litt penger ved å gå uten Touch Bar.

 

Apple oppdaterte 13-tommers MacBook Pro i 2019 for å komme med de nyeste intel-prosessorene, med små fartshummper til både baseklokken og Turbo Boost-hastighetene. Med MacBook Pro 16 på markedet nå, har prisene på siste generasjons og mindre MacBook Pro-modeller blitt kuttet.

Du kan nå spare hundrevis på 13-tommers MacBook Pro komplett med Touch Bar fra tidlig 2020 ved å kjøpe denne pent spesifiserte enheten til en rabatt som bringer prisen ned til $ 1129. Det gir deg en firekjerners Intel i5-prosessor, 8 GB RAM og en 256B SSD. Den nye 2020 MacBook Pro med M1-sjetonger ble nylig utgitt, og vi vil legge ut noen verdige rabatter for de som de ser ut, men hvis du vil ha en avtale, så er det å kjøpe denne fortsatt utmerkede Intel Core-modellen den sikreste måten å spare akkurat nå.

 

13-tommers MacBook Pro fikk et par oppdateringer for 2020. Selv om det er innovativt, er Apple ikke akkurat et selskap kjent for å gjenoppfinne hjulet – det holder seg vanligvis til en god design når den har funnet det – og den første 2020 13-tommers MacBook Pro-oppdateringen var ikke et unntak fra denne regelen, med en svært lik generell estetikk til tidligere modeller (utdaterte rammer og alle) med noen beskjedne maskinvareoppdateringer under panseret. En stor bemerkelsesverdig oppgradering er det nye Magic Keyboard, som er fantastisk. Det er behagelig, det er stille, og det har til og med en skikkelig fluktnøkkel denne gangen. Den andre oppdateringen la imidlertid til Apples fantastiske nye M1 CPU til besetningen.

Denne modellen pakker den åttekjerners M1 CPU sammen med 8 GB RAM og en snappy 256GB SSD, og parer det som er ganske mye ideelle spesifikasjoner for en daglig bærbar PC med den typen kvalitet du vanligvis forbinder med Pro-linjen. Du kan ta den nye 2020 13-tommers MacBook Pro for bare $ 1199 akkurat nå, som er den beste prisen vi har sett ennå for denne nye modellen.

 

Tilbud på MacBook Pro (15-inch)

 

Nå som 16-tommers MacBook Pro har begynt å kant ut sin 15-tommers søsken, ser vi noen avtaler som vises for MacBook Pro 15 som forhandlere selger av sine aksjer. Det er gode nyheter fordi dette fortsatt er en utmerket bærbar PC å få hvis du vil ha en god hjelp av kraft og portabilitet. 15-tommers MacBook Pro har ikke bare de raskeste prosessorene, men den inneholder også diskret grafikk. Du kan enkelt pare en åttekjerners Core i9-prosessor og en AMD Vega 20 GPU, som enkelt skal presse gjennom videogjengive og grafikkmodellering med høy oppløsning. Alle versjoner av 15-tommers MacBook Pro leveres også med Touch Bar og fire Thunderbolt 3 USB-C-porter.

I mai 2019 ble den oppdatert med nye prosessorer og et tweaked tastatur. 2019-modellen kommer nå med niendegenerasjons prosessorer opp til den heidundrende åttekjerners Core i9 for noen alvorlig kraft (første gang åttekjerners sjetonger har blitt brakt til 15-tommers Pro). Og avtalene har rullet inn for den nyeste versjonen, inkludert corker vi har funnet nedenfor.

Prisen på 15-tommers MacBook Pro gjør det normalt til en tøff selger, så en god avtale er alltid velkommen. Amazon har imidlertid en av de siste gjenværende 2018-enhetene tilgjengelig i Fornyet (som ny) tilstand for en betydelig rabatt på sin opprinnelige MSRP, og bringer den ned til $ 1249. Hva får du med denne konfigurasjonen? En kraftig Intel Core i7-prosessor, 16 GB minne, en 256 GB SSD og et Radeon Pro 555X diskret grafikkort. Det kan være en siste generasjons modell, men det er en av de kraftigste valgene på listen vår.

Leter du etter flere tekniske tilbud? Finn tilbud på bærbare datamaskiner, iPad-tilbud, Chromebook-tilbud og mye mer på vår kuraterte tilbudsside.

Vi streber etter å hjelpe våre lesere med å finne de beste tilbudene på kvalitetsprodukter og tjenester, og vi velger det vi dekker nøye og uavhengig. Prisene, detaljene og tilgjengeligheten av produktene og tilbudene i dette innlegget kan endres når som helst. Pass på å sjekke at de fortsatt er i kraft før du foretar et kjøp.

Digitale trender kan tjene provisjon på produkter kjøpt gjennom våre lenker, som støtter arbeidet vi gjør for våre lesere.

 

SJEKK DETTE UT:]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *