Beste billige student laptop tilbud for februar 2021

Pålitelige bærbare datamaskiner er avgjørende for studenter i dagens mobilalder, men vi vet så vel som alle at studenter ofte jobber med et stramt budsjett – og at de beste bærbare datamaskinene ikke alltid er billige. Vi er her for å hjelpe: Nedenfor har vi rundet opp et håndplukket halvt dusin av de beste billige student-laptop-tilbudene som er tilgjengelige akkurat nå. Disse valgene kjører skalaen fra Chromebook til spillmaskiner, men hvis du er ute etter noe mer spesifikt og vil se enda flere alternativer, så sjekk også ut disse Chromebook-tilbudene og MacBook-tilbudene.

På den tynneste av budsjetter, men trenger en ny bærbar PC? Det blir ikke mye mer økonomisk enn en Chromebook, og Lenovo Chromebook S330 har deg dekket. Det tilbyr en firekjerners prosessor sammen med 4GB RAM, så du er god til å gå med å skrive dokumenter eller utføre andre grunnleggende oppgaver som fotoredigering. En 14-tommers HD-skjerm i fin størrelse betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å gå glipp av noen viktige detaljer heller, i motsetning til mange av dagens Chromebook-er som har mindre skjermer.

Lett og upretensiøs, det er ideelt for den gjennomsnittlige studenten som bare trenger et arbeidsverktøy i stedet for noe mer spesialist. Dens 32GB flash-lagring er stor nok til å lagre arbeidsfilene dine for de gangene du ikke er i nærheten av Wi-Fi og ikke får tilgang til Google Disk, men siden Chrome OS er skybasert, er det lite sannsynlig at du går tom for plass når som helst snart.

KJØP PÅ WALMART.COM

Hvis du trenger den ekstra skjermplassen på en tradisjonell 15-tommers skjerm, er Evoo Ultra Thin-serien et utmerket valg for en budsjettvennlig bærbar student-PC. Den har en 15,6-tommers Full HD-skjerm som gir deg litt mer plass til å jobbe med mens du studerer. Til tross for det, tilbyr det fortsatt opptil seks timers batterilevetid som er flott for når du er i biblioteket eller klasserommet hele dagen. En Intel Core i7-prosessor (noe du nesten aldri ser på dette prispunktet) og full 8 GB RAM gir nok strøm til å sjonglere mer enn noen få faner og vinduer, mens en 256 GB SSD gir deg rikelig med høyhastighetslagring for dokumenter, prosjekter og arbeidsprogrammer.

Den er rimelig lett også, veier i underkant av 5 pounds og måler mindre enn en tomme tykk, noe som gjør det enkelt å bære rundt til tross for at det er en full størrelse laptop.

 

Dell Inspiron 15 5000

Den sølvfargede bærbare Dell Inspiron 15 5000-PC-en er helt klart litt inspirert av bærbare Apple-datamaskiner, og kombinerer stilig utseende med no-nonsense arbeidshestmaskinvare. Det er også praktisk takket være SIN AMD Ryzen 5 4500U-prosessor, 8 GB RAM og en rask 256 GB SSD-stasjon, som kombineres for å levere rask ytelse for prisen. Programvaren åpnes raskt, du vil kunne sjonglere flere faner, og du kan enkelt lagre mange filer, apper og enda noen mindre krevende spill (takket være Ryzen 5s innebygde Vega-grafikk som tillater litt lett spilling).

Til tross for alle disse funksjonene forblir Dell Inspiron 15 5000 bærbar på grunn av sin strømlinjeformede moderne design. Den veier inn på mindre enn 4 pounds og måler bare 0.70 inches tykk, så det vil ikke være klumpete å bære rundt mellom klassene.

Beste billige student laptop tilbud for februar 2021

HP Pavilion x360 15 2-i-1 bærbar PC

Med en flott kombinasjon av moderne maskinvare og 2-i-1 allsidighet, er denne HP Pavilion x360 15 en flott arbeidshest av en bærbar PC. Den har en 15-tommers fold-flat 1080p berøringsskjerm, 8GB RAM, og en fin rask 256GB SSD for responsiv fillagring og app lasting. Med den kjappe og oppdaterte Ryzen 5-prosessoren er den ideell for arbeid og bør vare i årevis.

Den nye 11.-generasjons Core i5-prosessoren er rask nok til at den åpner apper og kjører programvare raskt, og selv om dette kanskje ikke er så elegant og stilig som en MacBook (se vårt endelige valg for det), er det mye rimeligere. HP bærbare datamaskiner er også ganske bra når det gjelder robusthet og pålitelighet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at det tar den merkelige bump eller banke når du bærer den fra klasse til klasse.

 

Dell G5 Radeon RX 5600M bærbar spill-PC

La oss innse det: Elevene elsker å spille etter timen, og bare fordi du er på et budsjett betyr ikke at du ikke kan ha en god gaming laptop. 15-tommers Dell G5 tilbyr alle de beste elementene i en moderne bærbar spill-PC, inkludert en 15,6-tommers 1080p-skjerm, en rimelig vekt, slik at den ikke er for klumpete til å slepe rundt på campus, og en diskret Radeon RX 5600M GPU for når det er på tide å få spillet på etter studiene. Og med 512 GB SSD-lagring har du litt høyhastighets plass til produktivitetsprogramvaren, oppgavene, musikken og – selvfølgelig – spillbiblioteket ditt.

For studier og lek har denne bærbare datamaskinen omtrent alt du trenger mens du holder kostnadene nede. Med en AMD Ryzen 7-prosessor og 8 GB RAM, vil det være bra for alt fra bilde- og videoredigering til tekstbehandling. Et fint (men ikke garish) bakgrunnsbelyst tastatur er også fint, for de sene studier og spilløkter.

Apple MacBook Air

Hvis hjertet ditt er satt på MacOS, er den 13-tommers Apple MacBook Air tidlig i 2020 den bærbare studentdatamaskinen for deg. Den ser nydelig ut og har alle bekvemmeligheter som følger med et MacOS-basert system. Den har nylig blitt oppdatert for å inkludere den nyeste 10.-generasjons Intel Core i3-prosessoren sammen med 8 GB RAM og en 256 GB SSD-stasjon, slik at den pakker et slag når det gjelder å være passende rask for arbeid og multi-tasking. Det er ikke rettet mot spill eller noe sånt, men som en produktivitetsbasert enhet er det godt å gå. Du vil ikke ha noen problemer med å laste opp filer raskt og kjøre favorittprogrammene dine jevnt.

Den bærbare datamaskinen har også Touch ID-støtte, som er et nyttig og svært praktisk sikkerhetstiltak. Det er også den nydelige 12-timers batterilevetiden, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å lade det så ofte som de fleste andre bærbare datamaskiner.

 

Hvordan velge en student laptop

Før du kjøper en bærbar student, må du vite hva du leter etter. Kanskje det viktigste å vite er budsjettet ditt. Ideelt sett vil alle ha det beste og raskeste, men hvis budsjettet ditt er lavt, er det smart å temperere forventningene dine for å unngå skuffelse.

Bærbare datamaskiner lager vanligvis ikke gode enheter for å spille spill, så de fleste bærbare datamaskiner bryr seg ikke om et dedikert grafikkort. I stedet vil du ha et system som er rimelig raskt med en pålitelig prosessor og tilstrekkelig lagringsplass for operativsystemet. Mye av tiden laster du opp filer til skyen uansett for lærerne dine å sjekke, slik at du ikke trenger å bekymre deg for en massiv harddisk for å lagre alt, selv om det kan være nyttig for den ekstra fleksibiliteten.

Ikke bekymre deg så mye om skjermstørrelsen. Mindre er generelt mer, sparer deg penger og noen ganger gir deg overlegen skjermkvalitet. En 13-tommers skjerm kan høres liten ut, men du blir snart vant til det, og alle bærbare datamaskiner har en tendens til å ha en måte å koble dem til en egen skjerm hvis du bestemmer deg for at du vil ha en skjerm lenger ned i linjen. En mindre skjerm betyr mindre å bære rundt også når du er tilbake i klassen og trenger å transportere den bærbare datamaskinen rundt campus.

Når du plukker ut en produktivitetsorientert bærbar PC, bør du vurdere hvilket operativsystem du vil ha. I dag har du valget mellom Windows, MacOS eller ChromeOS. De fleste er vant til Windows, men det betyr ikke at det er den raskeste eller beste, men hvis du er opptatt av å ikke måtte lære noe på nytt, kan det fortsatt være den mest fristende ideen.

Alternativt er MacOS et svært effektivt operativsystem fordi det er designet for maskinvaren det er knyttet til. Mac-er koster imidlertid betydelig mer enn en Windows- eller ChromeOS-basert bærbar PC, selv om de pleier å vare lenger. De er flotte som stilige systemer å vise frem med, men få studenter har lett råd til den høye prisantyder. Når det gjelder verdi for pengene, er de ikke gode.

For en god student laptop avtale, vil de fleste studenter være bra med en Chromebook. Mye av tiden skriver du dokumenter i Google Dokumenter og Chromebooker som gir seg perfekt til denne metoden. Du vil ikke kunne spille spill på dem, men som en utelukkende arbeidsenhet, de er billig og enkel å bruke. Bare logg inn på Google-kontoen din, og du kan enkelt lagre filer i skyen. Det er den ekstra bekvemmeligheten av å ikke måtte bekymre deg hvis du trenger å bytte til et annet system heller – filene dine vil alltid være der via kontoinformasjonen din. Du trenger ikke å scrimp på stil enten med enhetene ofte ser super stilig og lett. Forvent bedre batterilevetid med de fleste Chromebooks enn et Windows-basert system også.

Vi streber etter å hjelpe våre lesere med å finne de beste tilbudene på kvalitetsprodukter og tjenester, og vi velger det vi dekker nøye og uavhengig. Prisene, detaljene og tilgjengeligheten av produktene og tilbudene i dette innlegget kan endres når som helst. Pass på å sjekke at de fortsatt er i kraft før du foretar et kjøp.

Digitale trender kan tjene provisjon på produkter kjøpt gjennom våre lenker, som støtter arbeidet vi gjør for våre lesere.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *