De beste bærbare pc-ene med berøringsskjerm for 2021

En bærbar pc med berøringsskjerm pleide å være en luksus, men nå er det mange alternativer der ute. Du trenger ikke å holde deg til ett merke eller en modell, og du kan finne en berøringsskjerm bærbar PC til nesten hvilken som helst pris (Black Friday laptop avtaler kan få ut noen av de rimeligste prisene noensinne), selv om det noen ganger kan kreve å betale en premie over ikke-berøringsfølsomme skjermer. HP Spectre X360 13 er vårt beste valg på grunn av sin vakre design og 2-i-1-funksjon som lar deg konvertere den til et nettbrett.

Enten du er student eller profesjonell på jakt etter en ny bærbar PC med berøringsskjerm, er det noen av de beste.

HP Spectre x360 13

Det er ikke ofte vi belønner bærbare datamaskiner med en perfekt poengsum, men å finne en bærbar PC som HP Spectre x360 13 er en sjelden forekomst. Denne utrolige bærbare datamaskinen har en vakker “perle-cut” design, fantastisk batterilevetid, et tastatur som føles flott å bruke, og 2-i-1-funksjoner hvis du vil konvertere den til nettbrettform til skisse, tar notater, etc. Den har litt av alt og klarer å gjøre alt bra.

Selve berøringsskjermen er en lys HD-skjerm som leveres med en praktisk strømsparingsmodus som kan justere skjermen slik at batteriet ikke kaster bort for mye juice på den. Som det kan forventes med HP bærbare datamaskiner, er det mange sikkerhetsfunksjoner om bord, inkludert et ansiktsgjenkjenningskamera og en fingeravtrykkskanner, samt en innebygd personvernskjerm. Det er også en oppgradering til OLED, selv om dette er en yte ekstra funksjon som har begrenset verdi for den gjennomsnittlige bærbare brukeren.

2-i-1 har også de nyeste 11.-generasjons Intel Core-prosessorene, som starter med Core i7-1165G7. basismodellen starter også med 8 GB RAM og en 256 Gb PCIe NVMe SSD, selv om disse enkelt kan oppdateres. Portene inkluderer to USB-C med Thunderbolt 3-støtte, USB-A 3.1 med hurtiglading og DisplayPort 1.4. Designet har gjennomgått betydelig forbedring også, med en ramme-mindre skjerm, full størrelse tastatur tilgjengelig i en rekke farger, og oppgradert hurtigladet batteri, mens vekten klokker inn på en svært håndterlig 2.8 pounds.

Chromebook: Google Pixelbook Go

Synes Chromebook å mangle lagringsplass for deg? Google har et kompromiss med sin egen 2-i-1 Pixelbook Go. Den gir mer kraft og plass slik at den også kan fungere som en mer allsidig bærbar PC enn andre, mer strømlinjeformede Chromebooker (om enn til en høyere pris).

Pixelbook Go er utstyrt med en 13,3-tommers skjerm, som kan oppgraderes fra full HD til 4K hvis du foretrekker det. Du får også et bredt utvalg i prosessorer, fra en Intel Core m3 til en Core i7, avhengig av hva du trenger. RAM varierer fra 8 GB til 15 GB og lagring fra 64 GB til en 256 GB SSD-stasjon.

Batteriet for Pixelbook Go er vurdert til rundt 12 timers standardaktivitet, noe som gjør det til en langvarig enhet. Du trenger et par dongler eller adaptere, da portvalget er begrenset til bare én USB-C og en hodetelefonkontakt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Microsoft Surface Pro 7

Surface Pro-linjen har alltid vært et high-end-alternativ for utmerkede 2-i-1-modeller, og Surface Pro 7 legger til noen etterlengtede funksjoner på linjen som gjør den enda mer klar for dagens forretningsverden. Hvis du vil ha det beste Windows 10-nettbrettet, er dette det beste alternativet og vår nåværende favoritt 2-i-1.

Den leveres med en 12,3-tommers UHD-berøringsskjerm og flere valg av prosessorer, opptil en 10. Du kan også velge opptil 16 GB RAM og opptil 1 TB SSD-lagring – noe som betyr at denne slanke bærbare datamaskinen kan bli så kraftig som du trenger.

Det er også en USB-C-port, noe Pro 6 dessverre manglet, pluss USB-A, en hodetelefonkontakt, porter for Surface Connect og Surface Type Cover og en MicroSDXC-kortleser. Mens batteriet er vurdert i 10,5 timer, viste testene våre at Microsoft Surface Pro 7 utførte litt verre enn Pro 6, muligens på grunn av høyere prosessorhastigheter og bedre skjermkvaliteter.

 

Dell Inspiron 14 5000 (2021)

Inspiron 14-serien er pålitelig for de som søker rimelige datamaskiner (noen ganger kan dette også være en ulempe). Den nyeste Inspiron 14 7000 er et kompromiss mellom en billig bærbar PC og oppdatert teknologi som vil vare i mange år inn i fremtiden, et godt kjøp for de som ønsker et fokus på overkommelig pris samtidig som de får pengene sine verdt.

Mens 14-tommers skjerm – større enn mange av våre plukker – er absolutt et poeng i favør, har teknologien inne alle blitt fullstendig oppdatert for de nyeste alternativene. Du får en 11.-generasjons Intel Core i7-1115G4-prosessor, 4 GB RAM og en 128 GB PCIe NVMe SSD for lagring på basismodellen. Den bærbare datamaskinen er klar for Wi-Fi 6 og har de nyeste Bluetooth-standardene også, så trådløse tilkoblinger bør ikke utgjøre et problem.

Porter inkluderer USB-A 3.0, HDMI 1.4b, og heldigvis det nye tillegget av USB-C for nyere og raskere tilkoblinger. Alle er godt posisjonert, og fremhever den sterke, holdbare utformingen av denne bærbare Dell-pc-en. Det er ikke massevis av lagringsplass på denne rimelige 2-i-1, men prisen er veldig vanskelig å slå når du faktor i de nyeste oppgraderingene.

 

M.S Surface Go 2

Go 2 forbedrer den rimelige 2-i-1 på flere måter, spesielt med en større 10,5-tommers berøringsskjerm som forbedret skjermoppløsningen til HD og forbedret batterilevetiden til 10 timer. På bare 1,2 pounds, det er det letteste alternativet på vår liste, også, ideelt for å bære rundt med deg hele dagen.

Du kan velge opptil 8 GB RAM og 128 GB SSD-lagring, men vi liker de lavere spesifikasjonene som holder prisen nede. På basisnivå er det den rimeligste Surface-enheten Microsoft tilbyr, og godt innenfor et bredere spekter av budsjetter. Perfekt for de som ikke trenger eller ikke kan rettferdiggjøre å kjøpe en Surface Pro. Du må kjøpe valgfri typer deksel for å gi denne 2-i-1 full laptop funksjonalitet, men.

Vi elsker at dette er utstyrt med en USB-C-tilkobling for de nyeste og raskeste datatilkoblingene, selv om det også finnes en Surface Connect-port og en MicroSDX-kortleser.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *