Facebook Messenger kommer til Oculus Quest for nære spill og IMs

Siden Facebook kjøpte Oculus, har mange lurt på når det sosiale nettverket vil bruke virtuell virkelighet for å bringe sine ulike tilbud nærmere øyeeplene dine.

Nå ser Oculus-brukere bokstavelig talt Facebook Messenger-appen rulle ut for sine Quest- og Quest 2-hodetelefoner. I et blogginnlegg sier Oculus at VR-versjonen av Messenger vil forene folk rundt spill og forestillinger, samt tilby en annen måte å utveksle direktemeldinger med vennene dine mens du er i VR.

Oculus sier at tilstedeværelsen av appen gjør det enkelt å bli med på fester og spille noen av de beste VR-spillene som Beat Saber, eller se en forestilling i Venus. Eller hvis du gjør noe annet i VR, kan du hoppe inn i messenger og bruke tale-til-tekst til å sende et raskt svar uten å avbryte økten.

«Med denne oppdateringen kan du velge å chatte med Facebook-vennene dine hvor som helst de har Messenger, selv om de ikke er i VR», skriver Oculus. «Du kan nå dem uten å ta av deg hodesettet – og de kan også chatte med deg. Skriv meldinger du vil, enten du skriver dem ut i VR, velger en forhåndsskrevet samtalestarter eller bruker vår tale-til-tekst-funksjon. Og hvis du chatter med vennene dine i Messenger og bestemmer dere alle ønsker å spille sammen, kan du enkelt lage en Oculus Party slik at du kan hoppe inn og spille det samme spillet sammen.”

Oppdateringen leveres med V25-programvareoppdateringen for Quest-hodesett, sammen med et nytt App Lab som gjør det mulig for utviklere å dele pågående arbeid med Oculus-brukere før innsending og godkjenning. Opplevelser som lanseres med oppdateringen inkluderer:

1. Gamle Dungeon Beta av ErThu
2. Baby Hender av Kylling Vaffel
3. Krise VRigade og Krise VRigade 2 av
Sumalab
4. Deisim av Myron Programvare
5.Descent Alpene – Demo av Sutur
6. Gym Klasse av IRL Studios Inc
7.MarineVerse Cup av MarineVerse
8.Puzzling Steder – Beta av realities.io Inc
9 . Spark AR-spiller fra Facebook
10. Smash Trommer Demo av PotamWorks
11. Zoe av apelab

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *