Hva du skal se etter når du velger den perfekte drone

Nybegynnere vil være fornøyd med en typisk drone sammen med et leketøy. Det er to andre typer droner verdt å vite om, selv om vi ikke vil fokusere på flere kategorier. Droner, rettet mot fartsbevisste forbrukere, kommer ofte som kits ved hjelp av deler kjøperne må bygge. Profesjonelle droner koster noen tusen dollar, men gir kvalitet som er fantastisk. Kjøpere må seriøst vite sin drone teknologi, selv om disse dyre drone kategorier priser og tilby bedre spesifikasjoner.

Follow-me stil: Noen droner som drone x pro bevæpnet med GPS leverer også dette alternativet: Follow-me måte lar drone spore deg over gulvet eller havet, noe som betyr at du kan konsentrere deg om din egen terrengsykling eller kite surfing mens antenne pal koder langs opptak din fremgang. Droner gjør dette bedre enn andre, så sjekk inn med brukerattester for å se at modusen fungerer i trening.

Området

En drone rekkevidde forteller deg hvor langt fra deg det kan bevege seg før du slipper kontroll over den. Dyrere droner har høyere rekkevidde. Uansett hvor mye dronen din kan gå bort, husk at du bør opprettholde dronen i sikte i alle henseender uansett.

Gimbal

Som droner går opp i pris, vil du legge merke til at de begynner å ha noe som kalles en integrert gimbal. Denne støtten holder kameraet stødig mens det beveger seg rundt i høyder som er forhøyet og kraftig vind. (Mindre leketøy droner vil ikke ha dette vedlegget, men de trenger egentlig ikke det, fordi de er ofte fløyet inne eller i lavere høyder.) Sørg for at dronen inneholder en gimbal hvis du vil ha de aller beste videoopptakene og fotografiene.

Hodeløs modus

Å begynne å fly en drone kan være utfordrende, så for nybegynnere gir noen modeller hodeløs modus. Det betyr at når du trykker på kontrollpinnen i en retning, til der joysticken peker, vil dronen bevege seg i den retningen i stedet for relativ.

På toppmodellene sliter flytidene mellom prisene med å overgå 30 minutter. Selvfølgelig kan du alltid bære et overflødig batteri, men hvis du tror du kanskje gjør dette, sørg for å inkludere kostnadene for batterier i hele prisen av dette valget som du tenker på.
Egenskaper å søke etter for å

Integrert GPS

På premium slutten av drone markedet, finner du versjoner med integrert GPS, som lar maskinene forstå hvor de er i verden. Denne oppdateringen forbedrer stabiliteten og navigasjonsferdighetene – og hjelper dronen med å finne veien hjem – hjem til hjemmet en funksjon som kalles, treffende eller RTH. For eksempel kan mange droner med GPS raskt sveve på ett sted.

Klistremerkeprisen vil ikke gi deg en bestemt indikator på maskinens kvalitet, selv om det gir en rask og omtrentlig vurdering av hvilke droner som er bedre enn andre. Generelt vil dyrere droner ta bilder og fotografier fly lenger og mer, og inkluderer flere bjeller og fløyter. Men for å ta en beslutning, må du få spesifikk om spesifikasjoner.

Børsteløse motorer

Når du leser en oppføring, kan du komme over dette begrepet. I bytte gir de roligere drift og har lengre levetid, slik at du ikke trenger å erstatte dem ofte, selv om børsteløse motorer er dyrere enn de som er børstet.
Noen droner gjør dette bedre som med oppfølgingsmodus. Så i tillegg til å merke seg om en modell har denne muligheten eller ikke, sjekk vurderinger på internett for å se om det fungerer som annonsert.

Kameraet

Hvis du vil ha de beste opptakene mulig, bør kameraspesifikasjonene være en stor vurdering. Så sørg for å søke etter video- og bildeoppløsningen til dette dronekameraet. Noen få lar deg muligheten til å tenke på dine egne, selv om mange modeller – ikke som leketøy droner kommer med et kamera.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *