Ring Video Doorbell kjøpe guide: Hvilken er best for deg?

Ring har en rekke forskjellige videodørklokker for smart hjem sikkerhet. Disse enhetene lar deg se og snakke med hvem som helst på døren via en app. Dette gir smarte hjemmefans mange alternativer, men det gjør det også mange tøffe valg blant dem. Vi bryter ned forskjellene mellom disse hjemmesikkerhetskameraene, slik at du kan bestemme hvilken som passer for deg.

Ring fullstendig fornyet sin standard dørklokke med den nye andre generasjons modellen. Som et resultat har den noen av de mest moderne funksjonene, samtidig som den er det rimeligste alternativet, og utklasser den forrige modellen (men fortsatt ser omtrent det samme).

På denne enheten finner du et 1080-piks kamera med et 155-graders synsfelt, pluss toveis lydalternativer, bevegelsessensorer og nattsynfunksjoner. Mye av teknologien oppgraderes også: Det er en ekstra bevegelsessone, og bevegelsessoner er enklere å tilpasse. Nattsynfunksjonene fungerer bedre, og mikrofonen har støyreduksjon for å muliggjøre enklere samtaler. Alexa stemmekompatibilitet er også inkludert.

Ring gjorde også dørklokken enklere å montere med et nytt design på baksiden for å sikre at brukerne ikke har noen problemer med å sette den opp. Det er et innebygd oppladbart batteri å administrere, men muligheten til å koble på dørklokken forblir.

Konklusjon: Den nye Ring Video Doorbell er en stor forbedring over den gamle modellen, samtidig som den tilbyr de samme grunnleggende funksjonene. På $ 100, det er også ganske rimelig – noe som gjør det til en flott anbefaling for den gjennomsnittlige hjem.

 

Ringe video ringeklokke 3

Doorbell 3 er omtrent dobbelt så dyrt som den nye Ring Video Doorbell andre gen, men tilbyr det dobbelt så mye? Godt… egentlig ikke. Den største forskjellen er kompatibilitet med 5 GHz-båndet for dual-band rutere og en mer holdbar design. Den leveres også med en “quick-release” batteripakke som gjør lading enklere. Ellers er de fleste spesifikasjonene omtrent like.

Oh, og alle kunder bør også vite at det er en “Plus” versjon av Doorbell 3. Det er omtrent $ 30 mer og inkluderer hva Ring kaller “Pre-Roll” teknologi, som kan vise deg fire sekunder med opptak før bevegelsessensoren er aktivert, noe som gir deg en klarere ide om hva som skjer.

Konklusjon: Det er forvirrende at Doorbell 3 er dobbelt så mye som standardmodellen, med få endringer utover en bedre batteripakke og 5 GHz-støtte – vi mistenker at denne modellen kan være i for et prisfall i fremtiden. Hvis du vil ha denne modellen, kan det være lurt å vurdere Plus-versjonen, da Pre-Roll-alternativer kan være nyttige for visse bedrifter eller holde et nærmere øye på verandaen din

Ring Video Ringeklokke Pro

Pro-modellen begynner å avvike vesentlig fra dørklokken og dørklokken 2: Det er ikke noe batterialternativ for denne modellen, siden den er designet for å være kablet rett inn i de eksisterende dørklokkekablingene. Det gir færre alternativer for plassering, men du trenger heller ikke å bekymre deg for å erstatte et batteri. Alexa-funksjonalitet betyr også at du kan se videoen direkte fra et Amazon Echo Show.

Du har også et dual-band-alternativ, slik at du kan kjøre ringeklokken på 5 GHz-båndet på Wi-Fi-ruteren. Det er en vakker ny slank design som passer lettere inn i bakgrunnen, og fire frontplate alternativer i sateng nikkel, perle hvit, venetiansk og satin svart.

Andre funksjoner er stort sett de samme som Doorbell 3. Kameraet er 1080p, med et 160/90-graders synsfelt. Tilkoblingen tar fortsatt 2 Mbps. Bevegelsesdeteksjonen fungerer mye det samme, men har mer sofistikert programvare som analyserer sonene brukerne skaper for tegn på aktivitet. Soner som kan tilpasses, lar deg også finne bevegelsesregistrering for mer nøyaktige resultater.

I vår gjennomgang av Pro-modellen bemerket vi at Alexa-funksjonalitet gjør enheten mer kompatibel med Amazon Fire- og Echo Show-enheter. Likevel er enhetens konstruksjon fortsatt litt plastisk.

Konklusjon: Oppgraderingene gjør denne Ring-dørklokken til det beste alternativet for boliger hvis du ikke har noe imot å betale den høyere prisen. Det eneste unntaket er hvis du ikke har noen nåværende dørklokkekabling. I så fall bør du veie kostnadene ved installasjon for å se om det er verdt det. Ellers, gå med den opprinnelige dørklokken eller dørklokken 2.

 

Ring Video Ringeklokke Elite

Den lille Elite-modellen ligner veldig på Pro-versjonen, med unntak av to hovedområder. Først er dørklokken enda slankere enn før. For det andre kan den ikke bruke de eksisterende dørklokkekablingene. I stedet bruker den Power over Ethernet-protokollen via en Ethernet-kabel for å få energi. Hvis du er villig til å installere en Ethernet-kabel, har du flere plasseringsalternativer.

Konklusjon: Eliten er dobbelt så mye som alternativene. Men med høyere pris får du en mer pålitelig tilkobling (Strøm over Ethernet). Ethernet kan gjøre installasjonen mer allsidig, men det er også sannsynlig å gjøre den dyrere (med mindre dørklokken allerede har en Ethernet-kabel).

Ring har med rette fortjent sin plass som leder i smarte hjemmeklokker og sikkerhetskameraer. Kjøpsprosessen kan imidlertid være utfordrende å navigere på grunn av det store utvalget av alternativer som kan tilpasses: prispunkter, batterilevetid, strømkilder og mer. Det gjør det å velge det beste alternativet for deg en tøff samtale. Vår roundup vil hjelpe deg med å avgjøre hvilken enhet som vil fungere best for ditt eksisterende oppsett, budsjett og hjemmeoppsett. Ring er et utmerket alternativ for å gjøre smarthjemmet ditt enda smartere, uansett hvilket alternativ du velger.

Videodørklokker er fortsatt relativt uvanlig teknologi, siden de fortsatt er et ganske nytt konsept. De blir vanligere takket være forbedret teknologi, tilgjengelige priser og økningen av hjemlevering (og leveringstyveri).

Ringedørklokker kommer i en rekke forskjellige alternativer, med evnen til å gjøre alt fra å tillate deg å se et bilde av hvem som er på dørstokken til å fungere som et sikkerhetssystem som registrerer overvåkingsvideo av verandaen din. Det bør bemerkes at muligheten til å registrere krever en månedlig abonnementsplan, så sørg for å bestemme om du vil ha den funksjonen før du drar til butikken.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *