Slik oppretter du Badoo-konto | Registrer ny konto

Dagens sosiale nettverk kommer i en rekke former: fra mobilapper som lar deg sende og motta øyeblikkelige bilder til datingnettsteder som gir deg muligheten til å møte nye mennesker, for å få venner og til og med å få en livspartner. Avhengig av hva du leter etter kan du velge hvilken plattform som er det beste alternativet for deg å tilbringe fritiden din. Badoo-registreringen kan være starten på å møte nye mennesker for mange brukere.

Badoo snakker om datingnettsteder, og er en av disse plattformene som er tilgjengelige over hele verden, og det hjelper folk med å finne og møte andre brukere fra deres område. Badoo ble grunnlagt i 2006 av Andrey Andreev, en russisk entreprenør. I løpet av årene ble plattformen kontinuerlig utviklet, og i dag er den tilgjengelig i 180 land rundt om i verden.

Denne dating sosiale nettverkstjenesten er svært populær i land som Italia, Frankrike, Russland, Spania og i Latin-Amerika. En av de viktigste tingene om tjenester som dette er det faktum at folk kan få tilgang til det gratis. Hvis du vil ha flere funksjoner eller oppdage noe spesielt, kan du gjøre det ved å betale et gebyr som vil låse opp flere alternativer.

Hver person er i stand til å bruke Badoo Registrer deg gratis, noe som er flott å se om du liker plattformen eller ikke. Etter det kan folk chatte og laste opp bilder og videoer med seg selv. De gratis funksjonene lar deg se og komme i kontakt med personer som bor i et bestemt område, ved hjelp av alternativet “Personer i nærheten”. Det er også et spill som heter “Encounters”. Du kan klikke ja eller nei på andres bilder, og hvis det vises en kamp, blir begge brukerne varslet om dette.

Hvis du vil ha noe mer, kan du få noen premium-tjenester. Alternativet “Rise Up” vil gi deg muligheten til å gjøre profilen din mer synlig, noe som betyr at profilen din vil bli fremmet i søkeresultatene, og du vil få mer oppmerksomhet. Det finnes andre alternativer som vil fortelle deg hvem som ønsker å møte deg, og du vil også kunne se om meldingene dine har blitt lest av personene du prøver å kontakte.

Vil du bruke denne tjenesten? Hvis svaret er ja, må du vite at du må registrere deg før du bruker det. Den gode nyheten om Badoo-tjenester er at folk kan laste ned appen på smarttelefonene sine. Både Android- og iOS-brukere har appen tilgjengelig i appbutikkene sine. Følg de neste trinnene for å opprette din personlige profil, og begynn å møte nye personer i nærheten av byen der du bor. Badoo Sign Up-prosessen er veldig enkel og bør ikke ta deg mer enn 5 til 10 minutter.

 

HVORDAN REGISTRERE DEG FOR BADOO

Det første trinnet i registreringsprosessen er å få tilgang til den offisielle Badoo-nettsiden. For å gjøre det, klikker du bare på den forrige linken, og det tar deg til deres side. På den nyåpnede nettsiden ser du noe som ligner på neste bilde.

Du bør legge merke til at du kan logge på med Facebook-kontoen din eller bruke et annet påloggingsalternativ, men du kan også opprette en ny konto ved å svare på noen spørsmål og fylle ut noen data om deg selv. Badoo-registreringsprosessen starter med et spørsmål om kjønnet ditt: mann eller kvinne. Klikk på alternativet som representerer kjønnet ditt, og det neste spørsmålet vises.

De vil spørre deg hvorfor du vil opprette en konto på deres hjemmeside, og du må velge mellom tre forskjellige alternativer: for å chatte, for å få nye venner eller for dating. Hvis du velger alternativet “dato”, vil de fortsette å spørre deg hva vil du møte: gutter, jenter eller begge deler – igjen, velg alternativet som passer dine behov.

Et av de siste trinnene er å fylle ut noen detaljer om deg selv. Her må du fylle ut de tomme feltene med fornavn, fødselsdag, sted og en gyldig e-postadresse. Når du har fylt ut alle de tomme feltene, må du klikke på “Opprett konto” -knappen.

Hvis alt gikk bra og du skrev inn en gyldig e-postadresse, bør du motta en bekreftelse på e-post med en kobling. Gå til e-postkontoen din, og klikk på bekreftelseslenken fra e-posten du nettopp mottok fra Badoo-støtteteamet. Det er alt! Nå har du en personlig Badoo-konto, og du kan begynne å chatte med folk rundt deg, legge til bilder, videoer eller bruke premium-tjenestene ved å betale de afferent avgifter.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *