Slik oppretter du en Spotify-konto | Registrer deg på Spotify

Dette er en av de mest brukte musikkstreamingplattformene på Internett. For å gjøre bruk av Spotify må du være kjent med hvordan du oppretter en Spotify-konto.

 

Følg trinnene nedenfor om hvordan du oppretter en Spotify-konto

 

1. Med bruk av enheten din via nettleseren din, besøk Spotify offisielle nettsiden “www.spotify.com

2. Klikk på “registrer deg” -knappen for å fortsette med registreringen.

3. Trykk på “spill gratis” -knappen.

4. Du vil bli presentert med muligheten til å bruke Din Facebook-konto eller e-postadresse til å registrere deg.

5. Hvis du til slutt velger Facebook, fortsetter og klikker på “registrer deg med Facebook” -knappen. Skriv inn e-postadressen din / telefonen og passordet ditt og klikk på “Logg inn” -knappen.

6. Hvis det skjer at du velger å registrere deg med en e-postadresse, fortsett ved å skrive inn alle dine detaljer i form av nødvendige steder. Du må også lese Spotifys dokumenter om vilkår og betingelser/retningslinjer for personvern.

I mellomtiden kan den nås ved å åpne hyperkoblingene for hver av dem som ligger over registreringsknappen. Hvis du er overbevist om at all informasjonen du har skrevet inn er riktig, kan du deretter trykke på “Registrer deg” -knappen for å fortsette.

 

Bruker du Spotify-nettspilleren

Du kan velge å bruke Spotify Web Player hvis du ikke ønsker å installere skrivebordsprogramvaren
Nå må du allerede ha blitt logget inn etter å ha opprettet den nye kontoen din, men hvis ikke klikk på Logg inn her som ligger ved siden av meldingen “allerede har en konto?”

Bruker du skrivebordsprogramvaren

Hvis du vil oppleve mest mulig ut av tjenesten, for eksempel å kunne importere det eksisterende musikkbiblioteket ditt, må du laste ned Spotify-programvaren til datamaskinen.
Du må kjøre installasjonsprogrammet før du starter programmet.
Når programvaren er oppe og går, deretter Logg inn ved hjelp av metoden du brukte til å registrere deg – Facebook eller e-postadresse.

Bruker du Spotify-appen

Hvis du ønsker å bruke mobilenheten til å strømme musikk på Spotify, må du laste ned appen for det bestemte operativsystemet. Det kan imidlertid ikke inneholde mange funksjoner som skrivebordsprogramvare, du kan få tilgang til Spotifys hovedfunksjoner og lytte mens du er frakoblet hvis du abonnerer på Spotify Premium.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *