Slik oppretter du Facebook-konto | Registrer ny konto

Søker du etter hvordan du oppretter Facebook-konto? Jeg vil forsikre deg om at du endelig har funnet det du har lett etter, da vi nøye har gitt deg en guide til hvordan du registrerer deg for kontoen med hell.

I mellomtiden er det ingen tvil, at mange mobilbrukere av denne appen finner det svært vanskelig å opprette Facebook eller til og med til deres innloggingskonto. Derfor er det den viktigste grunnen til at vi har i denne artikkelen, nøye gitt deg en trinnvis veiledning om hvordan du registrerer deg for en Facebook-konto.

Facebook hjelper deg med å holde tritt med de siste nyhetene og aktuelle hendelsene rundt om i verden. Abonner på dine favorittkjendiser, merker, nyhetskilder, artister eller idrettslag for å følge nyhetsfeedene sine, se direktesendingsvideoer og bli fanget opp på de siste hendelsene uansett hvor du er!

Hvordan lage Facebook-konto

Gå til facebook.com fra smarttelefonen eller hjemme-PC- en, vil du se et stort skjema som sier “Åpne en konto, det er gratis og alltid vil være” begynne å skrive dataene dine. Navn, etternavn, e-postadresse eller mobilnummer, omskriv e-post eller telefon, passord, fødselsdato og kjønn. Trykk deretter på opprett konto.

Skriv captcha og godta Facebooks vilkår og betingelser.

Gå til innboksen din (Du vil kanskje sjekke spammappen din) og du vil se en ny e-post fra facebook-teamet, åpne den og du vil se en link for å bekrefte kontoen din, klikk på den og det er det. Du er nå klar, systemet tar deg til finn venner siden, kan du begynne å søke vennene dine via e-post eller koble facebook-kontoen din til en annen e-posttjeneste / sosiale nettverk som Gmail, Yahoo, Hotmail, Messenger eller Outlook.

Angi deretter personvernalternativene dine, hvem som kan se profilen din, hvem som kan sende deg meldinger og venneforespørsler, og den slags ting.

Fyll ut profilen din, det fulle navnet ditt, skolen eller jobben din, et bilde og liker klikk, facebook vil ta alle disse dataene for å vise sider du kanskje liker basert på dine interesser.

Bekreft kontoen din via SMS, for å låse opp alle Facebook-funksjoner må du bevise at du er et menneske. Bare gå til innstillinger, personvern, bekreft kontoen min og trykk “Send meg en melding” hvis du ikke registrerte et telefonnummer du må gjøre det nå, om noen få minutter vil du motta en melding med en kode, skrive den og nå kontoen din er klar og verifisert for å bruke Facebook-tjenestene, legge inn bilder, videoer, statuser og få kontakt med vennene dine.

“I mellomtiden, la oss vite om dette innlegget var nyttig ved å dele din mening om, ved hjelp av kommentarfeltet nedenfor og også huske å dele innlegget på dine ulike sosiale medieplattformer”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *