Slik oppretter du Upwork-konto l Bli med upwork – LØST

Leter du etter kvalitet frilansarbeid fra høy verdi kunder? Se ikke lenger. Upwork er den største online talentløsningen som forbinder bedrifter og dyktige frilansfagfolk.

Du kan imidlertid nyte friheten og fleksibiliteten til å finne givende arbeid fra hvor som helst over hele verden, inkludert muligheter til å jobbe med oppstart til store, etablerte merkevarer. På samme måte ble Upwork opprettet for å gi frilansere og byråer muligheten til å starte, drive og utvikle sine egne virksomheter.

Veien til en vellykket freelancing karriere er nå på fingertuppene, lett å navigere, og pålitelig med innebygd beskyttelse for å sikre rettferdige og beretttidsfulle betalinger for arbeidet du gjør.

Upwork, tidligere Elance-oDesk, er en global freelancing plattform hvor bedrifter eller enkeltpersoner kobler til for å drive virksomhet. I 2015 ble Elance-oDesk rebranded som Upwork. Den er basert i Santa Clara og San Francisco, California. Det fulle navnet er Upwork Global Inc.

På samme måte har Upwork tolv millioner registrerte frilansere og fem millioner registrerte kunder. Tre millioner arbeidsplasser legges ut årlig, verdt totalt USD 1 milliard, noe som gjør det til det største frilansermarkedet i verden.

Hvordan upwork fungerer

med upwork kritisk arbeid gjøres raskere. I tillegg hjelper det deg med å utforske de ulike måtene du kan få kontakt med og ansette topprangerte, eksterne fagfolk og byråer på.

1. Legg inn en jobb – det er gratis

Beskriv prosjektet ditt, og Upwork vil koble deg til topptalenter rundt om i verden, eller i nærheten av deg.

2. Lei den beste kampen – umiddelbart

Vår AI matchende teknologi genererer en shortlist basert på dine prosjektbehov, slik at du kan ansette med tillit.

3. Sikre betalinger – alltid

Motta fakturaer gjennom Upwork og betal enkelt for bare det arbeidet du autoriserer.

Hvordan opprette upwork-konto

TRINN 1: Gå til upwork.com
TRINN 2: På hjemmesiden navigere øverst til høyre på skjermen. Klikk på Registrer deg.
TRINN 3: Skriv inn e-post og passord
TRINN 4: Til slutt klikker du på opprett konto

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *