Slik sletter du Jawaker-konto – Deaktiver Jawaker

Slik sletter du Jawaker-konto – Jawaker er et online spillprogram som er vert for mer enn 30 forskjellige typer kortspill. Nettappen gir deg muligheten til å opprette eller redigere kontoinformasjon, bla gjennom eller spille spillet du ønsker.

Det er ulike grunner til at du kanskje ønsker å slette Jawaker konto blant dem alle er e-post spamming av selskapet.

Videre vet vi kanskje ikke din eksakte grunn til at du vil deaktivere, kansellere eller til og med slette DLive-kontoen din.

Hvis det er et resultat av e-post spamming så vil vi anbefale at du enten kan merke e-posten som spam mens du åpner e-posten din, eller du kan melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på avslutt abonnementknappen gitt nederst i posten du mottok.

Jawaker Company ble grunnlagt av Mohamed Haj Hassan i 2009, og for tiden er det et av de beste online kortspillene som for det meste spilles i Gulf-landene. Ifølge kilden har mer enn 5 millioner brukere installert appen i telefonene sine

 

Hvordan slette Jawaker Konto ELLER Deaktivere Jawaker Konto

1. Bla gjennom nettadressen i Quotes “https://www.jawaker.com/” og logg på kontoen din.

2. Etter at du har logget på kontoen din, går du til “KONTOINNSTILLINGER”.

3. På Kontoinnstillinger-siden blar du ned og trykker på alternativet “AVBRYT KONTOEN DIN”.

4. Følg de enkle trinnvise instruksjonene for å slette kontoen din.

“I mellomtiden, la oss vite om dette innlegget var nyttig ved å dele din mening om, ved hjelp av kommentarfeltet nedenfor og også huske å dele innlegget på dine ulike sosiale medieplattformer”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *