Wi-Fi slippe ut? BT og EE tilbyr nå uforgjengelig Wi-Fi

Pålitelig internett er bærebjelken i et anstendig eksternt arbeidsoppsett; fortsatt er mange hjem påvirket av usammenhengende Wi-Fi, upålitelige rutere og en virkelig elendig internettopplevelse.

Nå kjører BT til unnsetning med sin BT Halo 3+-pakke – et knusende Wi-Fi-tilbud som kombinerer fyldig bredbåndstilkobling, pluss netting av Wi-Fi for en urokkelig nettleseropplevelse.

Angelic i navnet, og engleaktig av natur: BT Halo 3 + blir fullfiber bredbånd med en EE mobildatatilkobling. For å klargjøre er BT EEs morselskap: gjennom BT Halo 3+, synkroniserer de sammen, noe som betyr at EE sømløst går inn hvis BT Wi-Fi faller ut av en eller annen grunn. Det er allerede flere raske Wi-Fi-alternativer på markedet når det gjelder maskinvare, inkludert Netgear Orbi 4G LTE og Netgear Orbi WiFI 6, som begge tilbyr rask og enkel hjemmenettverk. BT Halo 3+ lover imidlertid noe annet.

Når det gjelder maskinvare, fungerer BTs nye Hybrid Connect-oppsettboks med Smart Hub 2-ruteren, BTs mesh Wi-Fi og Complete Wi-Fi, for å overvåke mobiltilkoblingen din, og introduserer raskt EE-mobildata for å opprettholde Internett-tilkoblingen hvis den bomber ut.

Venner på Skype-samtaler, Zoom, noen form for videosamtaler programvare, bør ikke engang innse det kortvarige tapet av dekning. Maskinvareløsninger kan selvfølgelig tilby åpenbaringsløsninger, men noen ganger er alt det trenger flere praktiske triks for å få det beste ut av din eksisterende ruter uten å bryte banken som overhaler WiFi-oppsettet ditt.

BT Halo 3+-pakken spioneres som en enestående Wi-Fi-opplevelse, som tilbyr det beste av både bredbånds- og mobildata, og konvergerer for å “omdefinere bredbåndspålitelighet”. BT Halo 3+ er tilgjengelig i Storbritannia fra 5 februar, koster $ 90 / £ 65.99 / AU $ 117 for en rask tilkobling, som kan
angivelig nå hastigheter på opptil 900Mbps.

Dette kommer med en klype salt, da det avhenger av dekningen i ditt lokale område, og, vel, Wi-Fi-hastigheter er notorisk uforutsigbare. Når det er sagt, sikrer Wi-Fi-nettingapparatet omfattende dekning i hjemmet ditt: soverom, stue eller kjøkken. Full dekning for å holde deg oppringt til enhver tid.

BT-kunder kan velge å bolt-on Hybrid Connect til deres eksisterende bredbåndsabonnement for ytterligere $ 10 / £ 7 / AU $ 12. Selvfølgelig kan brukerne ha andre preferanser når de velger wi-fi: du kan bruke vårt beste mesh-nettverk, eller beste Wi-Fi-extenders, for å hjelpe deg med å dramatisk øke Wi-Fi-dekningen, ellers gå over til T3s valg av de beste trådløse ruterne for å spikre det grunnleggende oppsettet.

Med eksternt arbeid som nå er integrert i vårt daglige liv, er det alltid flott å høre om nye WiFi-alternativer, spesielt en som har en feilsikker mekanisme gjennom mobildata. Siden så mange mennesker hotspot fra sine telefoner hvis deres internett faller ut, baking det inn i en mer helhetlig WiFi oppsett er et kunnskapsrikt trekk.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *