Slik oppretter du paystack Online Payment

Paystack Login Account – Ønsker du å lære å logge inn på Paystack-konto? Jeg vil forsikre deg om at du endelig har funnet det du har lett etter, da vi har nøye gitt deg en guide til hvordan du logger inn på kontoen din trygt uten stress.

Paystack er imidlertid et teknologiselskap som løser betalingsproblemer for ambisiøse bedrifter. Vår oppgave er å hjelpe bedrifter i Afrika til å bli lønnsomme, misunnelige og elsket.

Gjennom årene har paystack vært i en kondig innsats for å gjøre det enkelt for bedrifter å akseptere sikre betalinger fra flere lokale og globale betalingskanaler, og deretter gir vi verktøy for å hjelpe deg med å beholde eksisterende kunder, og skaffe nye. Paystack er lett å sette opp.

Utrolig, med Paystack kan du motta betalinger fra verve, visum og MasterCard merkede debetkort. Selv kundene dine kan også betale deg direkte med bankkontoer. Så enkelt og pålitelig! Og faktisk kan du integrere Paystack i et hvilket som helst nettsted, som Shopify eCommerce-plattform, WordPress, etc.

Nedenfor er enkle krav for å opprette og logge inn på din Paystack konto vellykket;?

1. Dine firmaregistreringsdetaljer.
2. Din bedriftsbankkontoinformasjon du har åpnet med en bank her i Nigeria.
3. Du må gi detaljer om bedriften din. For eksempel hva din bedrift står for, hvilke tjenester de tilbyr, etc.
4. Hvis bedriften din også utvides til nivået for å nå publikum i utlandet, må du også oppgi dine internasjonale betalingsdetaljer. Selv om det er valgfritt i tilfelle din bedrift bare base her i Nigeria. Men denne delen av kravene kan du akseptere betalinger fra kunder over hele verden.

Enkle trinn for å registrere paystack-konto?

1. Først kan du https://paystack.com/ på registreringssiden for ny konto.
2. Først, i skjemaet, er det bare ditt bedriftsnavn, e-postadresse og passord som kreves for å passere scenen. Når du har tast inn informasjonen riktig, klikker du på “Opprett konto”.
3. Nå åpnes hovedskjemaet der du vil oppgi navn, telefonnummer, angi om bedriften din er registrert (som standard er det valgt) og antall team som arbeider med deg.
4. Dette starter deg til en ny side (men fortsatt i oversikten for Paystack-kontoen) for å oppgi de ovennevnte kravene.
Til å begynne med klikker du på “start” -knappen for å aktivere kontoen din.
5. Husk nå at kontoen din ennå er aktiv, så du for å aktivere bedriften din, du må fullføre sjekkene nedenfor. Når du er ferdig, klikker du på “Send aktiveringsforespørsel” -knappen. Merk: På det nivået kan du når som helst logge inn igjen for å fullføre eller oppgi hvilke av disse kravene bare i tilfelle du ikke har detaljene fullstendige.
6. Med trinnene ovenfor, du bare ferdig med å opprette Paystack online betaling gateway konto.

 

MERK ; Når du er ferdig, er neste trinn å klikke på “Betalingsside” på dashbordet ditt for å opprette en kobling. Nå, den enkleste måten å akseptere betalinger. Bare opprett en side, del koblingen med kundene dine og begynn å godta betalinger.

 

Logg inn på Paystack-konto

Besøk http://dashboard.paystack.co/
2. Skriv inn e-postadressen og passordet ditt

3. klikk på “Logg inn på din “Konto” -knapp

“I mellomtiden, la oss vite om dette innlegget var nyttig ved å dele din mening om, ved hjelp av kommentarfeltet nedenfor og også huske å dele innlegget på dine ulike sosiale medieplattformer”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *